Nehéz időszakon van túl Gáspár Győző, bár most kissé fellélegezhet: bűncselekmény hiányában felmentette a rendőrség a NAV-os feljelentés ügyében. Ennek örülhet, ám a Romantic összes nyári fellépését korábban lemondták a koncertek szervezői. 

"Hálát adok a jóistennek, hogy ismét megsegített. Van igazság a földön, soha nem sértettem meg senkit" - mondta Gáspár Győző a Blikknek. Néhány hónappal ezelőtt jelentette fel a Romantic együttes frontemberét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyik osztályvezetője rágalmazásért, miután Győzike több rádiós műsorban nyíltan bírálta tevékenységét. Most azonban fellélegezhet, bűncselekmény hiányában felmentették.

Győzikét felmentették, de nem nyugodhat megFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Teljesen nem lehet nyugodt, hiszen - mint mondta - az ellene zajló hadjárat tönkretette az életét. "Ami azonban még ennél is jobban fáj, a zenekar összes fellépését lemondták nyárra, bármennyire fáj, ki kell mondanom: egyetlen fellépése sem lesz a Romanticnak. Ez már nemcsak engem érint nagyon rosszul, hanem Zsuzsit és Katinkát is" - fogalmazott Győzike, aki ellen adócsalás gyanúja miatt továbbra is nyomozás folyik.