Három kismama is szerepel A Nagy Duett című show műsorban, a leendő édesanyák azt mondják, jól bírják a próbákat és az élő közvetítéseket is, az pedig különösen jól esik nekik, hogy orvosok vigyáznak rájuk a közvetítések alatt. 

Orvosi stáb áll készenlétben az élő közvetítések alatt, hogy A Nagy Duett három kismamájára, Csobot Adélra, Nagy Adrira és Kollányi Zsuzsira vigyázzanak. A Ripost cikke szerint a kismamák nemcsak az orvosok, de a stáb részéről is érzik a plusz törődést.

"Bármerre megyek a próbák és az élő show alatt, mindig jön egy figyelmes kolléga, aki alám tol egy széket, hogy pihenjek a szabad percekben. Arra is folyton figyelmeztetnek, hogy igyak elég folyadékot, az öltözőmet pedig telepakolták gyümölccsel" - mesélte a lapnak Nagy Adri, aki idén zsűriként áll helyt a műsorban. 

Csobot Adél már második gyermekét várjaForrás: Instagram/csobotadel

Csobot Adél azt is elárult, hogy az első adást nemcsak ő, de a pocakjában növekvő kisfiú is imádta. "A figyelmességre pedig tényleg nem lehet semmi panasz" - mondta az énekesnő. Kollány Zsuzsi, aki az első adásra tartogatta a hírt, miszerint állapotos, azt mondja, élvezi, hogy csak arra kell koncentrálnia, jól szerepeljenek, hiszen a kollégák folyamatosan figyelnek rá, hogy jól legyenek.

Kollányi Zsuzsi érzi, hogy figyelnek ráFotó: Csudai Sándor - Origo

A TV2 sajtóosztálya is azt nyilatkozna, rugalmasak, maximálisan odafigyelnek arra, hogy a három édesanya kényelmesen készülhessen az adásokra. 

Nagy Adri az ítészek között ülForrás: Nagy Adri Facebook