Bikiniben mutatta meg magát Magyarország Szépe, Koroknyai Virág

fotó Magyarország Szépe Koroknyai Virág bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bikiniben mutatta meg tökéletes testét a 2017-es Magyarország Szépe, Koroknyai Virág, aki már nem sokáig viselheti koronáját.

A rajongók legnagyobb örömére Koroknyai Virág is ledobta a textilt. Ugyan még nem köszöntött be a hőség, egyre több celebnő szabadul meg a ruhájától, a Magyarország Szépe sem maradt ki. A 2017-es verseny nyertese ráadásul olyan bátor volt, hogy itthon vetkőzött neki, ráadásul a szabadban. A Bokodi-hűtőtó stégjein mutatta meg bájait a királynő, akit hamarosan megfosztanak koronájától, ugyanis nyáron jön a következő választás. Nem sokáig élvezheti már a királynői címmel járó kiváltságokat, ugyanis hamarosan át kell adnia a trónt az idei győztesnek, akit hamarosan megválasztanak, ugyanis már javában zajlik az idei év legszebbjének keresése.

MISS WORLD HUNGARY 2017 (@viragkoroknyai) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.