Habár Meghan Markle egész életében arra készült, hogy hercegné lesz, nem választotta meg kellő óvatossággal szerepeit. Forró jeleneteket is vállalt ugyanis, az egyik ilyet tartalmazó filmjét pedig hamarosan bemutatják az Egyesült Királyságban is.

Ha tehetné, Meghan Markle biztosan visszautazna az időben, és nem vállalná el a 2013-as romantikus komédia, a Random Encounters egyik szerepét, de sajnos erre nincs lehetősége. A film ugyanis nem éppen előkelő, ő pedig hamarosan, pontosan május 19-én Anglia legarisztokratább családjához fog csatlakozni, akik nem tűrik az ilyesmit.

Még az esküvő előtt bemutatják Meghan Markle pikáns jeleneteket tartalmazó filmjétForrás: Imaginating Pictures

Sajnos Harry herceg szerelme már nem tehet semmit a film ellen, el kell viselnie, hogy még az esküvője előtt bemutatják az Egyesült Királyságban a forró jelenetekkel együtt. Ugyan a romantikus komédia 2013-as, a ködös Albionban nem került a nézők elé. Most azonban a hatalmas érdeklődésre való tekintettel bemutatják a filmet, melyben Meghan Markle karaktere orális kényeztetést kínál az egyik szereplőnek, aki visszautasítja az ajánlatot.

Ennek nem fog örülni a királyi családForrás: Imaginating Pictures