Még az esküvő előtt bemutatják Meghan Markle pikáns jeleneteket tartalmazó filmjét: fotó

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
esküvő film Meghan Markle pikáns Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár Meghan Markle egész életében arra készült, hogy hercegné lesz, nem választotta meg kellő óvatossággal szerepeit. Forró jeleneteket is vállalt ugyanis, az egyik ilyet tartalmazó filmjét pedig hamarosan bemutatják az Egyesült Királyságban is.

Ha tehetné, Meghan Markle biztosan visszautazna az időben, és nem vállalná el a 2013-as romantikus komédia, a Random Encounters egyik szerepét, de sajnos erre nincs lehetősége. A film ugyanis nem éppen előkelő, ő pedig hamarosan, pontosan május 19-én Anglia legarisztokratább családjához fog csatlakozni, akik nem tűrik az ilyesmit.

Még az esküvő előtt bemutatják Meghan Markle pikáns jeleneteket tartalmazó filmjét Forrás: Imaginating Pictures

Sajnos Harry herceg szerelme már nem tehet semmit a film ellen, el kell viselnie, hogy még az esküvője előtt bemutatják az Egyesült Királyságban a forró jelenetekkel együtt. Ugyan a romantikus komédia 2013-as, a ködös Albionban nem került a nézők elé. Most azonban a hatalmas érdeklődésre való tekintettel bemutatják a filmet, melyben Meghan Markle karaktere orális kényeztetést kínál az egyik szereplőnek, aki visszautasítja az ajánlatot.

Ennek nem fog örülni a királyi család Forrás: Imaginating Pictures
A naptárdíva, Kiszel Tünde ezúttal Szörnyella de Frász bőrébe bújthttp://www.life.hu/sztarok/20180417-a-naptardiva-kiszel-tunde-ezuttal-szornyella-de-frasz-borebe-bujt.htmlKiszel Tünde évente lepi meg rajongóit különböző tematikájú naptárakkal, most pedig egy újabb fotósorozattal rukkolt elő. Ezúttal a népszerű mesealak, Szörnyella de Frász szerepét öltötte magára néhány kép kedvéért. TV + SztárokOrigoHatalmas babapocakot villantott Eva Longoria: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-hatalmas-babapocakot-villantott-eva-longoria-foto.htmlCsodásan fest 8 hónapos terhesen Eva Longoria, a gyönyörű kismama a közösségi oldalára posztolt friss fotót magáról és édesanyjáról. TV + Sztárok--Felkerült az internetre Ambrus Attila filmje, több milliós lehet a kárhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-felkerult-az-internetre-ambrus-attila-filmje-tobb-millios-lehet-a-kar.htmlFájhat a feje Ambrus Attilának, ugyanis az életéről szóló film előbb kiszivárgott az internetre, minthogy a hivatalos DVD megjelent volna. Ez akár több millió forint kárt is okozhat neki. TV + Sztárok--Mihalik Enikő vízben lubickolva mutatta meg idomait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-mihalik-eniko-vizben-lubickolva-mutatta-meg-idomait.htmlMihalik Enikő igazán szexi fotóval örvendeztette meg rajongóit: hableányként lubickolva mutatta meg idomait. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna megmutatta rejtett tetoválását a Reggeli című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-kiss-ramona-megmutatta-rejtett-tetovalasat-a-reggeli-cimu-musorban.htmlA műsor születésnapját ünnepelték a Reggeliben, amikor Kiss Ramóna megmutatta a kameráknak eddig rejtve maradt tetoválását. A többieknek azt kellett megtippelniük, mit jelenthet a motívum. TV + SztárokOrigoRendőri intézkedéssel viccelték meg Wossala Rozinát a Reggeliben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-rendori-intezkedessel-vicceltek-meg-wossala-rozinat-a-reggeliben.htmlElköszönésre sem maradt ideje Papp Gergőnek és Wossala Rozinának, a Reggeli élő adását ugyanis rendőri „intézkedés" szakította meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.