A Fertő tóban talált maradványról először azt hitte a közvélemény, hogy VV Fannié, de az újabb információk egy másik magyar gyilkossági ügyhöz kapcsolják a torzót. A darnózseli hentes feleségéé is lehet a maradvány.

A Fertő tóban fej és karok nélküli torzót találtak az osztrák oldalon, de ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy magyar az áldozat. Vizsgálják is az itthoni haláleseteket és eltűnéseket egyezőséget keresve. Mivel a torzó és a később megtalált fej, kéz nélküli alsókarok, comb és lábszár nincsenek jó állapotban, az azonosítás elhúzódhat. Sokak gondoltak azonban egyből VV Fanni esetére, a lány holttestét ugyanis hónapok óta nem találja a rendőrség, az elméletet alátámasztja az is, hogy a GPS-jelek alapján a gyilkossággal gyanúsított személy Bécsben is járt csomagtartójában Fanni testével.

Még nem tudják, kié a Fertő tóban talált test"Forrás: Cs.J. "

Az újabb információk azonban nem támasztják alá azt a feltételezést, hogy VV Fannié lehet a torzó, egy másik magyar gyilkossági ügyhöz kapcsolják, méghozzá a darnózseli henteshez. Mint ismeretes, a vád szerint N. János megölte gyógytornász feleségét, maradványait pedig eltűntette. Hiába találtak kertjében női holttestből származó tüdőt és szívet, 2016-ban mégis felmentette a bíróság, mert a szerveket annyira szétroncsolták sósavval, hogy nem lehetett száz százalékban kimondani, hogy K. Judité voltak. Az ügyet most újratárgyalják. A tóban talált maradványról az a hír járja, hogy egy ideig hűtőben tárolták az Ö24 nevű lap szerint, ráadásul a torzó több belső szerve is hiányzik. Hivatalosan még nem zárták le azonban a vizsgálatot, addig nem lehet csak találgatni arról, kihez is tartoznak a maradványok – írja a Bors.