Fej nélküli női holttestet találtak a Fertő tóban, később a fej is előkerült

Forrás: Cs.J. -
holttest Fertő-tó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberi törzset találtak az osztrák oldalon Rusztnál, a Fertő tóban péntek délután - írja az ORF.

A fej és karok nélküli női holttestet egy férfi találta meg a ruszti öbölben. Péntek este a fej is előkerült. Az osztrák rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást. Bővebb részleteket, fotókat, videót ide kattintva láthatnak - írja a kisalföld.hu.

Forrás: Cs.J.

Egymásnak esett VV Fanni családjának ügyvédje és B. László volt ügyvédjehttp://www.life.hu/news/20180414-egymasnak-esett-vv-fanni-csaladjanak-ugyvedje-lichy-jozsef-es-b-laszlo-volt-ugyvedje.htmlAhogy már írtunk róla, névtelen levelet juttattak el a Fókusz szerkesztőségébe VV Fanni halával kapcsolatban. Fanni családjának ügyvédje, dr. Lichy József szerint az eset nem véletlen, sőt, a védő a nyilatkozatában azt sejteti, hogy a gyanúsított, B. László köréből származik az iromány. News--Névtelen levélíró mondja el, hogyan halt meg VV Fannihttp://www.life.hu/news/20180412-nevtelen-leveliro-mondja-el-hogyan-halt-meg-vv-novozanszki-fanni-az-rtl-klubnak-kuldtek-el.htmlAzt RTL Klub egy tíz oldalas kézzel írt levelet kapott, amelyben a névtelen feladó elmeséli hogyan halt meg és hogyan tüntették el Novozánszki Fanni holttestét. A Fókusz szerkesztőségébe érkezett levelet és benne a vallomást a rendőrség lefoglalta erről egy jegyzőkönyvet is átadott a csatornának. News--Tizennégy fiatal hokis halt meg egy balesetben pénteken este Kanadábanhttp://www.life.hu/news/20180407--tizennegy-fiatal-hokis-halt-meg-egy-balesetben-penteken-este-a-kanadai-saskatchewan-tartomanyban.htmlTizennégyen meghaltak abban a buszbalesetben, ami magyar idő szerint pénteken este történt a kanadai Saskatchewan tartományban - írja a Metro. Az áldozatok azonosítása még tart, a hozzátartozók a közeli templomban várakoznak. News--Nyerges vontató és egy autó karambolozott a 61-es úton: egy ember meghalthttp://www.life.hu/news/20180407-nyerges-vontato-es-egy-auto-karambolozott-61-es-uton-egy-ember-meghalt.htmlHajnalig helyszíneltek a rendőrök a 61-es úton, ahol egy nyerges vontató és egy autó karambolozott. News--Meghalt Alekszandr Kurlovics kétszeres olimpiai bajnok súlyemelőhttp://www.life.hu/news/20180407-meghalt-alekszandr-kurlovics-ketszeres-olimpiai-bajnok-sulyemelo-57-eves-koraban.htmlVáratlanul meghalt Alekszandr Kurlovics kétszeres olimpiai bajnok súlyemelő pénteken - adta hírül a sportág budapesti székhelyű nemzetközi szövetsége (IWF). News--Nyári meleg várható csütörtökön: 26 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20180412-nyari-meleg-varhato-csutortokon-26-fok-is-lehet-idojaras.htmlVáltozatos lesz, az biztos. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.