Berki Krisztián feljelentette Baukó Évát

Forrás:Facebook/Baukó Éva, TV2 -
per Baukó Éva feljelentés zaklatás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Baukó Éva először a FEM3 kamerái előtt vsztek össze, majd a folyosón is folytatódott a konfliktus. Baukó a Facebookon, videóbejegyzésében állította kollégájáról, hogy az megfenyegette, sőt arról is beszélt, hogy Berki hónapokkal ezelőtt szexuális ajánlatot tett neki. 

Zaklatás miatt jelentette fel Berki Krisztián ügyvédje Baukó Évát a Budapesti Rendőr-főkapitányságon - tudta meg a Blikk. Ügyvédje a lap értesüléseit megerősítette: "Berki Krisztián felhatalmazott, hogy eljárjunk a nevében, ennek értelmében feljelentést tettünk ismeretlen tettes ellen" - nyilatkozta dr. Szilágyi Roland.

"Nem rágalmazásért és becsületsértésért tettünk feljelentést, az ügyfelemnek arra hívtam fel a figyelmét, hogy Baukó Éva kijelentései és magatartása kimerítik a zaklatás vétségének fogalmát. Valótlan állításokat tett ügyfelem magánéletével kapcsolatban" - tette hozzá az ügyvéd.

"Természetesen nem pénzt akarok, hanem meg akarok húzni egy határt, hogy az emberek tudják, mi az, amit nem lehet átlépni. A jövőben nem fogom engedni, hogy valótlanságokkal próbálják meg besározni a nevemet, azt meg főként nem engedem, hogy a családomat és a szeretteimet bárki bántsa. Ugyanez vonatkozik a barátaimra és a csatornámra is, mindenkiért kiállok a környezetemben, aki fontos a számomra" - nyilatkozta Berki.

Forrás:Facebook/Baukó Éva, TV2

A Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick 45 kilót nyomott a fitneszverseny előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180414-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-yvonne-dederick-igy-etkezett-fitneszmodellkent.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick korábban bodybuilder volt, később pedig fitneszmodellként versenyzett. Elmondta, miként zajlik egy megmérettetésre való felkészülés. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSmink nélküli fotót posztolt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180414-smink-nelkuli-foton-liptai-claudia-45-eves-a-pataki-cukraszda.htmlOrigoNem akar találkozni Tahi Tóth László özvegyével a színész hasonmásahttp://www.life.hu/sztarok/20180414-nem-akar-talalkozni-tahi-toth-laszlo-ozvegyevel-karaszy-szilvia-zongoramuvesszel-a-szinesz-hasonmasa.htmlTahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia zongoraművész a Facebookon kérte ismerősei segítségét, hogy segítsenek neki megtalálni férje hasonmását, aki meg is jelent a színművész temetésén még március elején. A férfi végül meglett, de nem szeretne találkozót: most az is kiderült, miért. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAutóbalesetet szenvedett Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-autobalesetet-szenvedett-xantus-barbara-szineszno.htmlA színésznőnek nem lett semmi baja, de a kocsi összetört. TV + Sztárok--Kamerák előtt sírt Köllő Babett, mert áramszünet volt a házukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-kamerak-elott-sirt-kollo-babett-luxusfeleseg-mert-aramszunet-volt-a-hazukban.htmlJól indult a luxusfeleség napja, ám mégis idegességbe torkollott. Köllő Babették házában áramszünet volt, ami a színésznőt elképesztően megviselte. TV + SztárokOrigoCserháti Zsuzsa fia, Krisztián édesanyjáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180414-cserhati-zsuzsa-fia-krisztian-edesanyjarol-meselt-az-enekesno-mar-15-eve-halott.htmlSzinte hihetetlen, hogy idén lesz egy éve, hogy meghalt Cserháti Zsuzsa. Az akkor 27 éves fiának azóta két gyermeke született, Luca és Dani. Krisztián most édesanyja utolsó időszakáról mesélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.