Berki Krisztián és Baukó Éva először a FEM3 kamerái előtt vsztek össze, majd a folyosón is folytatódott a konfliktus. Baukó a Facebookon, videóbejegyzésében állította kollégájáról, hogy az megfenyegette, sőt arról is beszélt, hogy Berki hónapokkal ezelőtt szexuális ajánlatot tett neki

Zaklatás miatt jelentette fel Berki Krisztián ügyvédje Baukó Évát a Budapesti Rendőr-főkapitányságon - tudta meg a Blikk. Ügyvédje a lap értesüléseit megerősítette: "Berki Krisztián felhatalmazott, hogy eljárjunk a nevében, ennek értelmében feljelentést tettünk ismeretlen tettes ellen" - nyilatkozta dr. Szilágyi Roland.

"Nem rágalmazásért és becsületsértésért tettünk feljelentést, az ügyfelemnek arra hívtam fel a figyelmét, hogy Baukó Éva kijelentései és magatartása kimerítik a zaklatás vétségének fogalmát. Valótlan állításokat tett ügyfelem magánéletével kapcsolatban" - tette hozzá az ügyvéd.

"Természetesen nem pénzt akarok, hanem meg akarok húzni egy határt, hogy az emberek tudják, mi az, amit nem lehet átlépni. A jövőben nem fogom engedni, hogy valótlanságokkal próbálják meg besározni a nevemet, azt meg főként nem engedem, hogy a családomat és a szeretteimet bárki bántsa. Ugyanez vonatkozik a barátaimra és a csatornámra is, mindenkiért kiállok a környezetemben, aki fontos a számomra" - nyilatkozta Berki. 

Forrás:Facebook/Baukó Éva, TV2