Állati ürülék, sminklemosó kendők és kosz maradt a hatalmas követőtáborral rendelkező beauty vlogger, Kyala Jenkins, azaz Okaylaaa bérlakásában. Nagy összegű lakbérrel is tartozik egykori főbérlőinek, akik kameráknak mutatták meg: hogyan fest a lakás a vlogger távozása után.

Kayla Jenkins beauty vloggernek Instagram-oldalánnak már 104 ezer követője van, a Metro pedig legutóbb arról cikkezett, milyen koszt és bűzt hagyott maga után a vlogger egykori bérlakásában.

Everyone’s funny when they’re holding a camera - Use my code OKAYLAAA for ££ off @bluebella Lingerie ✨

OKAYLAAA (@okaylaaa) által megosztott bejegyzés,

Állítólag a főbérlők, Paul és Paula Hopwood nem engedélyezték a lakásban az állattartás, ennek ellenére Kayla-nak és lakótársának volt öt kutyája, négy macskája, két papagája, két tengerimalaca és három nyula. Ennek köszönhető, hogy a főbérlők állatok tartására használt ketrecet, vizeletet és ürüléket is találtak a laksában. Azt mondják, hogy az iszonyatos bűz  mellett több ezer fontos kár keletkezett a lakásban.

Ha ez nem lenne elég, a lakbérrel is tartoznak, ami nem kisebb össze, mint 9500 font, azaz több mint 3,3 millió forint. Menedzserei azt  mondják, a lány már törleszteni kezdte az adósság rá eső részét.