Tóth Andi fiatal kora ellenére is jól tűri a közösségi oldalára érkező negatív kommenteket. Ha kell, néha még csattanós választ is ad a rosszindulatú hozzászólásokra.

Tóth Andi rengeteg kedvességet és dicsérő szót kap rajongóitól, de természetesen rengeteg irigye van és szép számmal érkeznek közösségi oldalára rosszindulatú és ízléstelen kommentek is.

Nemrég például egy szexi fotójához érkezett egy durva hozzászólás:

B***ni meg nem tudsz te celeb" – idézi a Bors a kommentet.

Bár az énekesnő először elszörnyedt a hozzászóló stílusán, végül csattanós választ adott az illetőnek:

Jól van. Utáljatok! Én próbálok kedves lenni, de ezek a rohadékok... Édes jóistenem. Valóban. Én csak szeretkezem." – írta később.

Tóth Andi jól viseli a durva kommenteketForrás: Tóth Andi/Instagram

Az énekesnő a lapnak elárulta, szerencsére nem veszi a lelkére ezeket a beszólásokat.

Általában nem szoktam nézni a hozzászólásokat, csak a saját oldalamon. A képem alatt trollkodó rosszakarókat legtöbbször törlöm, és csak ritkán válaszolok. Ilyen volt ez a legutóbbi is. Semmi értelme nem volt annak a hozzászólásnak, még nevettem is rajta. Viszont felvetett egy-két dolgot, amire nem bírtam ki, hogy ne válaszoljak. Nem szoktam ezeket magamra venni. Sokkal rosszabbul esik, ha a zenei munkásságomat becsmérlik. Régen jobban bántottak ezek a dolgok, de már hozzászoktam. A másik pedig, hogy én ennél romantikusabb típus vagyok, mint amit az úr leírt"