A fél világot döbbentette meg a hír, amikor pénteken érkezett a hír: a 28 éves Avicii-t holtan találták. Zenésztársai megrendülve búcsúznak tőle közösségi oldalaikon. 

Aviicii-t, azaz Tim Berglinget pénteken találták holtan Omán fővárosában, Maszkatban. A hír a fél világot megdöbbentette, zenésztársai közösségi oldalaikon búcsúznak tőle megható szavakkal. 

"Felzaklattot minket Avicii halálhíre. Az egyik kedvenc pillanatom volt a vele való közös munka. Túl fiatal volt. A világ boldogabb és teljesebb volt a jelenlétével és a művészetével. Minden szeretetünket a családjának és a barátainak küldöm" - írta közösségi oldalára az Imagine Dragons.

"Nem hiszem el a híreket. Olyan nehéz ezt leírni. Nagyon nagy veszteség. Hiányzol, drága barátom" - emlékezett meg a zenészről Steve Aoki.

 "Valami igazán borzalmas történt. Elvesztítettünk egy barátot gyönyörű szívvel és a világ elveszített egy igen tehetséges zenészt. Köszönet a szép dallamokért, az időért, amit együtt töltöttünk a stúdióban, amikor dj-ként dolgoztunk együtt ,vagy amikor csak együtt élveztük az életet barátokként" - búcsúzott David Guetta.

 "Lesújtó hírek Avicii-ről, egy gyönyörű lélek, szevedélyes és rendkívül tehetséges. Lélekben a családjával vagyok. Isten áljon, Tim" - írta a sorokat Calvin Harris.