Megjelent Berki Krisztián és Ambrus Attila közös könyve, melyben az Ázsia Expresszben átélt élményeiket írték meg, de a versenytárasaikról is ejtettek szót, illetve pocskondiázzák őket. Muri Enikő, Fésűs Nelli és R. Kárpáti Péter sem menekült.

Durván megalázzák versenytársaikat frissen megjelent könyvükben Berki Krisztiánék. A műsorvezető és az egykori elítélt az Ázsia Expresszes élményeikről jelentettek meg egy irományt, melyben a velük szereplő celebekről is leírták véleményüket.

Ambrus Attila és Berki Krisztián könyvben pocskondiázzák versenytársaikatForrás: TV2

R. Kárpáti Péter és kislánya, Rebeka. Egy bukott sorozatszínész, aki színházban is alig játszik, elhozta a lányát, aki nagyon szép kapcsolatokban szeretne szerepelni, de közben a Jóban Rosszban huszonhatodik színésznője és a Forma–1-es hoszteszcsapat tagja. Na, most el lehet képzelni, hogy mi történik ezekkel a lányokkal egy Forma–1-es afterpartyn - ovasható a könyvben.

Rebeka reagált Berkiék szavaira.

"Az egész röhejes. Én ismerem magam, és tiszta a lelkiismeretem, nem szándékozom magyarázni a bizonyítványomat. Szomorú, hogy Berki úgy akar előrejutni, hogy másokon áttapos. Nem hiszem, hogy jogi útra terelném az ügyet, nem adom meg neki ezt az örömöt" - mondta R. Kárpáti Péter lánya. 

Muri Enikőt és Fésűs Nellyt sem kímélték, pedig utóbbival Berki még a Nagy Duett alatt barátságot kötött. 

Aztán ott volt a Fésűs Nelly– Muri Enikő páros. Személyükben érkezett egy olyan színésznő, akit sosem láttunk színpadon, mindig a vándorcirkusz színészei között tűnt fel. Se nem jó énekes, se nem jó színész. Van egy csávója, aki három per hármas ügynök volt, név nélkül, Vajtó Lajos. Az élet is fáj neki. Muri Enikő az a mogyoróagyú énekesnő Magyarországon, aki az Operettszínház hivatásos énekese volt, és olyan hülye, hogy egy tévéműsor kedvéért kirúgatta magát a színházából, miután egy teljes operettgárdát hagy cserben - írták a könyvben.

A Bors megkereste Nellyt és Enikőt is, meglepődtek és felháborodtak Berki és Ambrus Attila szavain.

"Igen, hallottam róla. Nagyon szánalmasnak tartom, hogy Krisztiánnak erre van szüksége, hogy sikeres legyen a könyve. A Nagy Duett alatt azt gondoltam, jóba lettünk, két nappal ezelőtt még egy közös, ölelkezős képünket is elküldte a Viberen" - mondta Nelly.

"Nem tudtam erről. Ennek az embernek mindig kell valami, hogy fennmaradjon. Ez nem az én szegénységi bizonyítványom, hanem az övék. Kívánom, hogy legyen sikeres a könyve. Nem szeretnék ezen pörögni, sz*rok Berkire. Persze, attól függetlenül, hogy így állok hozzá, nem mondom, hogy nem esik rosszul, de mit kezdjek egy ilyen emberrel?" - árulta el véleményét Enikő.