Hódi Pamela elmondta, kivel csalta Berki Krisztián

Forrás: TV2 -
Hódi Pamela eljegyzés párkapcsolat Ambrus Attila megcsalás szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy döntött Hódi Pamela, hogy nem hagyja tovább, hogy Berki Krisztián és Ambrus Attila lejárassák, elmondta, hogy mi miatt bomlott fel az eljegyzésük. 

Az utóbbi időben több dolog napvilágot látott Hódi Pamela és Berki Krisztián szakításáról. A Berki és Amburs Attila tollából számazó könyvben az áll, hogy a Viszkis tanácsolta, hogy legyen vége kapcsolatuknak.

Ahogy mi is megírtuk, Hódi Pamela Instagram-oldalán közzétette, hogy volt párja valójában szeretőt tartott eljegyzésük alatt. Most a Borsnak meg is magyarázta, miért szánta el magát erre a lépésre, sőt azt is, ki a titokzatos nő.

Hódi Pamela elárulta a titkot Forrás: TV2

"Megmondtam, hogy amíg engem nem bántanak, én nem fogok beszélni, nem fogok indokolatlan nyilatkozatokat tenni. De amint hazugságok jelennek meg rólam, megvédem magam. Krisztián megcsalt, szeretője volt, amit az esküvőnk előtti héten tudtam meg, és lefújtam a dolgot. Az illetőt Eszternek hívják, akivel Krisztián utána együtt is volt" - mondta a Borsnak Hódi.

Liptai Claudia lenge ruhában élvezi a napsütést, a kertjéből posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180421-liptai-claudia-lenge-ruhaban-elvezi-a-napsutest-a-kertjebol-posztolt.htmlLiptai Claudia sem bír a lakásban maradni a gyönyörű napsütéses időben. Lenge ruhában szaladt ki a kertbe, a pillanatot pedig követőivel is megosztotta. TV + SztárokOrigoTíz éve hunyt el Antal Imre: nehezek voltak számára az utolsó évekhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-tiz-eve-hunyt-el-antal-imre-nehezek-voltak-szamara-az-utolso-evek.htmlTíz éve már, hogy Antal Imre távozott az élők sorából. A művész életének utolsó időszakai nagyon nehezek voltak, betegsége miatt sokan kihasználták: még ki is rabolták a színművészt. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné rajongói már a kórháznál gyülekeznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-katalin-hercegne-rajongoi-mar-a-korhaznal-gyulekeznek-baba.htmlAz egész világ izgalommal várja Katalin hercegné harmadik babájának világra jöttét. A legeltökéltebb rajongók már le is telepedtek a kórház elé. TV + Sztárok--Berki Krisztián és Ambrus Attila könyvükben tálalnak ki Ázsia Expresszes versenytársaikrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-berki-krisztian-es-ambrus-attila-konyvukben-gyalazzak-azsia-expresszes-versenytarsaikat.htmlMegjelent Berki Krisztián és Ambrus Attila közös könyve, melyben az Ázsia Expresszben átélt élményeiket írték meg, de a versenytárasaikról is ejtettek szót, illetve pocskondiázzák őket. Muri Enikő, Fésűs Nelli és R. Kárpáti Péter sem menekült. TV + SztárokOrigoAvicii halála megrendítette a zenészvilágot, barátai búcsúznak tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20180421-avicii-halala-megrenditette-a-zeneszvilagot-baratai-bucsuznak-tole.htmlA fél világot döbbentette meg a hír, amikor pénteken érkezett a hír: a 28 éves Avicii-t holtan találták. Zenésztársai megrendülve búcsúznak tőle közösségi oldalaikon. TV + Sztárok--Pártos Csilla kevesebb gyermektartást fog kapni: leszállították az összegethttp://www.life.hu/sztarok/20180421-partos-csilla-kevesebb-gyermektartast-fog-kapni-leszallitottak-az-osszeget.htmlNem örülhet Pártos Csilla, ugyanis újabb kedvezőtlen ítélet született ellene: leszállították a volt férjére kiszabott gyermektartás összegét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.