A leszbikus színésznő egyik barátjával üzent a nyilvánosságnak és egykori szerelmének. Azt állítja, a kapcsolatukban ő volt az áldozat, és erre bizonyítékai is vannak. Krencsey Hella most válaszolt a vádakra.

A leszbikus színésznő és barátnője kapcsolatáról nagyon sokat tudhatunk, de csak az egyik oldalról. Eddig csak Krencsey Hella szólalt meg a nyilvánosság előtt, a művésznő viszont nemrég úgy döntött, ő is üzen a nyilvánosságnak. Névtelenül, egy barátján keresztül juttatta el véleményét és a történet saját verzióját a nyilvánosságnak. Azt állítja, a 8 évig tartó kapcsolatban ő volt az áldozat, Krencsey Hella pedig válaszolt a névtelen barát által tolmácsolt üzenetre.

Válaszolt a színésznő névtelen barátjának állításairaForrás: Mokka

"De HOL van a SzínészNŐ a saját előadásából? SzínészNÕt, bizonyítékokat, "barátokat" még nem láttunk...HOGY IS VAN EZ?" - kezdi a bejegyzését Facebookon Hella. „A SzínészNŐt emberileg sajnálom, mert talán fogalma sincs, hogy rossz tanácsadói miatt milyen helyzetbe kerülhet hamarosan. Félelem, gyávaság?! Kiállhatna végre Ő maga is, ehelyett névtelen "barátokkal" (rejtegetett, bosszúálló családtagokkal) állít rólam becsületsértő kijelentéseket, amiért mi perelhetnénk, ha jobb dolgunk nem lenne... (...) Szeretném elmondani, hogy a "névtelen barátok" szavainak semmi valóságalapja nincs, ezt mi mind hatósági papírokkal tudjuk bizonyítani, amiket folyamatosan a sajtó elé tárunk, ha szükségesek. Egyszerre szánalmas és megmosolyogtató próbálkozás volt.." – írta posztjában a színésznő egykori szerelme.