Sebestyén Balázsék stúdiója minden igényt kielégít: megmutatta, hol dolgozik

reggel stúdió modern technika Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázsnak, Rákóczi Ferinek és Vadon Janinak a Rádió1 reggeli műsorában a legmodernebb technika áll rendelkezésére. Most bepillantást engedtek abba, hogyan telnek a reggeleik. 

"Öröm ide bejönni. Mielőtt idejöttünk, hosszas tárgyalások voltak, hogy milyen eszközöket szeretnénk, és mi, hogyan legyen elrendezve. Ezt a stúdiót a mi igényeink szerint alakították ki. Az egész olyan, mintha egy űrállomáson lennénk. Az én részemet cockpitnak, vagyis pilótafülkének szoktam hívni" - mesélte a Borsnak Sebestyén Balázs, aki Rákóczi Ferivel és Vadon Janival vezeti a Balázsék című reggeli műsort.

Az olimpiai bajnok gyorskorcsolya csapat is járt már Balázséknál a minden igényt kielégítő stúdióban Forrás: Facebook/Balázsék

Balázs elárulta, hogy a kedvenc helye a Gellért-hegy lábánál fekvő Rádió 1 stúióban a szerkesztőségi szobájuk, ahonnan csodálatos a kilátás. "Itt szoktunk ülni, beszélgetni, persze az én részemen van a legnagyobb kupi. Itt találjuk ki, mi lesz a holnapi adásban. Változó, meddig vagyunk bent, van, amikor 15 perc alatt kész vagyunk, de gyakran csak délben végzünk az ötleteléssel. Persze előfordul olyan is, hogy késő este változik a holnapi terv, mert még beesik egy-egy fontosabb hír, amivel mindenképpen érdemes foglalkozni" - mondta Balázs a lapnak, amikor végigvezette őket a szerkesztőségben.

A rádiós megmutatta azt is, hogy a stúdióban 8 érintőképernyős vezérlőpult áll rendelkezésükre. Amit ezeken látnak, a tévére is ki tudják tenni, itt nézik a bejátszásokat. "Ha olyan hír van, akkor élőzünk is, amiről három kamera gondoskodik. Így egy kicsit olyan, mintha tévéműsort is csinálnánk" - mondta Balázs. A csapatnak egy szép tetőterasz is a rendelkezésére áll, hiszen a szerkesztőség kialakításánál a kreativitás elősegítése volt a cél.

Alpári stílusban elemezték Tóth Andi szexuális életéthttp://www.life.hu/sztarok/20180421-alpari-stilusban-elemeztek-toth-andi-szexualis-eletet-kommentek.htmlTóth Andi fiatal kora ellenére is jól tűri a közösségi oldalára érkező negatív kommenteket. Ha kell, néha még csattanós választ is ad a rosszindulatú hozzászólásokra. TV + SztárokOrigoEzek voltak Avicii utolsó posztjai a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-ezek-voltak-avicii-utolso-posztjai-a-kozosssegi-oldalakon.htmlA legendás dj utolsó posztját néhány nappal a halála előtt tette közzé: a Billboard-jelölésért mondott köszönetet a Twitteren. TV + Sztárok--Marenec Fruzsina szexi fürdőruhás képeket osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20180421-marenec-fruzsina-szexi-furdoruhas-kepeket-osztott-meg.htmlA Barátok közt egykori Emmája kicsit eltávolodott a rivaldafénytől, azonban közösségi oldalán meglehetősen aktív. A minap szexi fürdőruhás képeket posztolt. TV + Sztárok--Zsidró Tamás elárulta, oltár elé állna-e még egyszer http://www.life.hu/sztarok/20180421-zsidro-tamas-elarulta-oltar-ele-allna-e-meg-egyszer.htmlZsidró Tamás egy lehetséges esküvőről nyilatkozott a #Bochkor vasárnapi adásában, elárulta, oltár elé állna-e még egyszer. TV + SztárokOrigoAz utolsó fotók Avicii-ről a Muscat Hills Resort luxusnyaralóhelyen készültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-az-utolso-fotok-aviciirol-a-muscat-hills-resort-luxusnyaralohelyen-keszultek.htmlAz egész világ ledöbbent a híren, a rajongók gyászolnak: 28 éves korában meghalt Avicii, azaz Tim Bergling. A világ egyik legnépszerűbb DJ-je mindössze 28 évet élt. Péntek délután találtak meg a holttestét Omán fővárosában, MaszkatbanTV + Sztárok--Krencsey Hella válaszolt a leszbikus színésznő barátjának vádjairahttp://www.life.hu/sztarok/20180421-krencsey-hella-valaszolt-a-leszbikus-szineszno-baratjanak-vadjaira.htmlA leszbikus színésznő egyik barátjával üzent a nyilvánosságnak és egykori szerelmének. Azt állítja, a kapcsolatukban ő volt az áldozat, és erre bizonyítékai is vannak. Krencsey Hella most válaszolt a vádakra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.