Így búcsúzik volt szerelme, Emily Goldberg Aviciitől

dj Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Személyes múltbéli fotókkal és megható szavakkal búcsúzik egykori szerelmétől, Aviciitől Emily Goldberg.

A Metro.uk úgy tudja, a lány 2011. és 2013. között volt Avicii barátnője.

"Gyerünk bébi, ne mondj re rólunk. Válassz engem, és megmutatom a szerelmet" - a lány ezzel a dalrészlettel kezdi a megemlékezést, melyet egykor Avicii neki írt. Emily arról is ír, hogy abban a két évben, mikor együtt voltak, Avicii a legközelebbi bizalmasa és a legjobb barátja is volt egyben. "Képtelen vagyok úgy nézni Bearre - közös kutyájuk volt - hogy ne jusson eszembe, többé nem láthatom az arcát. Még próbálom összeszedni a gondolataimat, nagyon köszönöm a kedves szavaitokat és az üzeneteiteket. Kelts fel, ha vége van, mert nem akarom, hogy ez valóság legyen!"

Weisz Fanni megmutatta dekoltázsát: ritkán látjuk így a modellthttp://www.life.hu/sztarok/20180422-weisz-fanni-megmutatta-dekoltazsat-ritkan-latjuk-igy-a-modellt.htmlEgy fotózáson vett részt a hónap elején Weisz Fanni, amiről meg is osztott egy képet. TV + SztárokOrigoElment Rózsa György hangja: veszélyben a A Nagy Duett -fellépés?http://www.life.hu/sztarok/20180422-elment-rozsa-gyorgy-hangja-veszelyben-a-a-nagy-duett-fellepes-csobot-adel-megszolalt.htmlCsobot Adél Rózsa György A Nagy Duett-beli párja elárulta, hogy duettpartnere egy légkondi miatt berekedt, ezért nem is nagyon tud beszélni. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Dopeman és barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180421-autobalesetet-szenvedett-dopeman-es-baratnoje-frontalis-utkozes.htmlSúlyos baleset történt tegnap este Dunakeszin a Pálya utcában. Pityinger Dopeman László és barátnője szabályosan haladtak autójukkal, mikor beléjük csapódott egy másik kocsi. TV + Sztárok--Kigyulladt a Barátok közt Rózsa bisztrójahttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kigyulladt-a-baratok-kozt-rozsa-bisztroja-ilyen-volt-a-forgatas.htmlA Barátok közt stábja ezúttal (konkrétan) a tűzzel játszik. Bár a történet kitalált, a lángok nagyon is igaziak. Egy kis lángból egy pillanat alatt óriási tűzvész keletkezhet, és a sorozatban meg is történik a katasztrófa: kigyullad a Rózsa bisztró. TV + Sztárok--Smink nélküli fotót posztolt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180414-smink-nelkuli-foton-liptai-claudia-45-eves-a-pataki-cukraszda.htmlOrigoA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick 45 kilót nyomott a fitneszverseny előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180414-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-yvonne-dederick-igy-etkezett-fitneszmodellkent.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick korábban bodybuilder volt, később pedig fitneszmodellként versenyzett. Elmondta, miként zajlik egy megmérettetésre való felkészülés. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.