Közleményt adott ki a 28 évesen elhunyt Avicii családja

Forrás: Getty Images for CBS Radio Inc./Gabriel Olsen -
Omán dj Maszkat Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tim Bergling, azaz Avicii április 20-án hunyt el Omán fővárosában, Maszkatban. Halálát a szóvívője jelentette be, akkor azt írták, nem lesz további közlemény. A világhírű DJ családja most mégis megtörte a csendet - írja a Variety.

Három nappal a világhírű svéd DJ halála után a családja közelményt adott ki:

"Meg szeretnénk köszönni a támogatást, és a kedves szavakat fiunkról és testvérünkről. Mindenkinek nagyon hálásak vagyunk, akik szerették Tim zenéjét, és őrzik emlékét a dalain keresztül.
Köszönjük a Tim tiszteletére tett minden megemlékezést, a nyilvános összejöveteleket, a templomi harangokat, a tisztelgést a Coachellán, és a csendes pillanatokat szerte a világban.
Hálásak vagyunk a magánéletünk tiszteletéért ebben a nehéz időszakban. Azt szeretnénk, hogy ez így is maradna.
Szeretettel:
Tim Bergling családja"

Avicii családja közleményt adott ki Forrás: Getty Images for CBS Radio Inc./Gabriel Olsen

Az ománi hatóságok azt közölték, hogy nincsenek gyanús körülmények Avicii halála körül. Két halottszemle lefolytatása után kizárták a bűncselekmény lehetőségét. A svéd DJ nyaralni volt Ománban, ahová már a családja is kiutazott, hogy hazaszállítsa holttestét Svédországba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.