Rachel Weisz piros ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját

anyaság Daniel Craig pocak várandós terhes Rachel Weisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rachel Weisz hosszú piros ruhában sétált, amikor a fotósok lencsevégre kapták. A kissé passzos ruhában jól látszik egyre kerekedő pocakja is. 

Mi is beszámoltunk róla, hogy Daniel Craig és Rachel Weisz első közös gyermekét várja. Most pedig lencsevégre is kapták a kismamát, amint New York utcáin sétál. Csinos piros ruhát és hatalmas napszemüveget visel, a ruha pedig látni engedi egyre gömbölyödő pocakját is.

Rachel Weisz megmutatta pocakját Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Zapata/Mega

Állítják, Morgan Freemannek szexuális kapcsolata volt fogadott unokájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180424-allitjak-morgan-freemannek-szexualis-kapcsolata-volt-fogadott-unokajaval.htmlMorgan Freemanről azt állítják, helytelen szexuális kapcsolata volt fogadott unokájával, akit 2015 nyarán brutálisan meggyilkoltak. A színészt a gyilkossággal gyanúsított férfi vádolja. TV + Sztárok--Döbbenetes interjút adott pár éve Aviciihttp://www.life.hu/sztarok/20180424-dobbenetes-interjut-adott-par-eve-avicii-alkoholizmus.htmlDöbbenetes interjú készült 2013-ban a tragikusan fiatalon elhunyt Avicii-vel: a DJ bevallotta, mennyit iszik egy nap. TV + Sztárok--Scarlett Johansson és Romain Dauriac debütált a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/sztarok/20180424-scarlett-johansson-es-romain-dauriac-debutalt-a-voros-szonyegen-los-angeles.htmlScarlett Johansson először jelent meg a vörös szőnyegen párjával, Colin Josttal.TV + SztárokOrigoMelyik testvérére hasonlít jobban Vilmos és Katalin harmadik babája? Szavazz!http://www.life.hu/sztarok/20180424-szavazas-melyik-testverere-hasonlit-jobban-vilmos-herceg-es-katalin-harmadik-gyermeke.htmlTegnap megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke, egy kisfiú. Őt is, mint a testvéreit, pár órával a születése után bemutatták a világnak, és a sajtó képviselői elkészíthették az első babafotókat. A kis herceg természetesen elképesztően cuki, de vajon melyik testvérére hasonlít leginkább? A négyéves bátyjára, Györgyre vagy a kétéves nővérére, Saroltára? TV + SztárokOrigoMc Hawer a szerencsejáték rabja volt: 200 milliót játszott el http://www.life.hu/sztarok/20180424-mc-hawer-a-szerencsejatek-rabja-volt-200-milliot-jatszott-el.htmlAz énekes nem csak az alkohol miatt halmozott fel adósságot, Mc Hawer korábban a szerencsejátékok rabja is volt: 200 milliót gépezett el. TV + Sztárok--Szellem ijesztette meg Camilla hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-szellem-ijesztette-meg-camilla-hercegnet-skocia.htmlCamilla hercegné állítja, szellemet látott Károly herceg skóciai házában. Emiatt évekig képtelen volt oda visszamenni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.