Szakértő elemezte Vilmos herceg és Katalin hercegné testbeszédét

baba szülés Katalin hercegné Vilmos herceg testbeszéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testbeszéd-szakértő elemezte Vilmos herceg és Katalin hercegné gesztusait azután, hogy bemutatták harmadik gyermeküket a világnak.

Vilmos herceg és Katalin hercegné a nyilvánosság előtt rendre nagyon visszafogottan viselkedik, ritkán tesznek olyan mozdulatokat, amelyek legbensőbb érzéseikről árulkodnak. Amikor azonban megmutatták harmadik gyermeküket a nagyvilágnak, akaratlanul is közvetlenebbeknek mutatkoztak.

Vilmos és Katalin a szokásosnál is közvetlenebbnek mutatkozott Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Judi James testbeszéd-szakértő a The Sunnak elárulta, Vilmos herceg büszke apukaként viselkedett, amikor két nagyobbik gyermekét bevezette a kórházba, ám amikor Katalin és az újszülött társaságában megjelent az ajtóban, teljesen megváltozott a viselkedése.

A gesztusai elárulták, hogy valójában tele van érzelmekkel, és alig tudja magban tartani boldogságát. Katalin és Vilmos érintései intimitásról és szeretetről árulkodnak. A herceg gyengéden rátette felesége hátára a kezét, amikor az lépcsőn álltak, majd amikor a bal kezében vitte a babahordozót, a jobb kezének ujjait összekulcsolta Katalin ujjaival, ez pedig mély érzelmekre, empátiára utal." - nyilatkozta a szakértő, majd hozzátette, volt egy olyan pillanat, amikor Vilmos összekulcsolta a kezét maga előtt, ami azt jelentheti, már nem szeretnének több babát.

Egymás kezét is megfogták Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.