A Viszkis feleségének, Rékának meg kellett szoknia, hogy Ambrus Attiláért rajonganak a nők. A hűséges férj szerint jól kezeli a dolgot, hiszen nincs oka féltékenységre. 

"Amikor egy nő a mellbimbóját belenyomja az oldalamba, az nekem ugyan oké lenne, de a mellettem álló feleségemnek nem annyira" - mesélte Ambrus Attila a Borsnak, amikor arról kérdezték, házastársa hogyan birkózik meg a női rajongókkal. Eztuán komolyra fordította a szót. 

Azt mondja, felesége, Réka egy okos, intelligens nő, tudja kezelni a helyzetet, és ő is igyekszik kulturáltan intézni ezt. "Néha azért be tud feszülni, de mivel szinte mindig együtt vagyunk, tudja, hogy nincs mire féltékenynek lennie" - mondta a Viszkis. 

Ambrus Attila szerint feleségének nincs oka féltékenységreFotó: Tuba Zoltán - Origo

Azt is elárulta, hogy kapcsolatuk hajnalán viszont sokszor érte meglepetés Rékát. "Az elején, amikor még Réka csak a barátnőm volt, elég kemény dolgok történtek. Például miközben ő ott állt mellettem, ismeretlen nők odajöttek, szájon csókoltak, és a kezembe nyomkodták a telefonszámukat" - emlékezett vissza Ambrus, aki azt is elmondta, hogy Réka ezek után be is szabályozta őt. Mint mondta: már tudja, hol a helye.