Ambrus Attilát még mindig rohamozzák a női rajongók, felesége nem féltékeny

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
mellbimbó rajongó feleség Viszkis Ambrus Attila féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viszkis feleségének, Rékának meg kellett szoknia, hogy Ambrus Attiláért rajonganak a nők. A hűséges férj szerint jól kezeli a dolgot, hiszen nincs oka féltékenységre. 

"Amikor egy nő a mellbimbóját belenyomja az oldalamba, az nekem ugyan oké lenne, de a mellettem álló feleségemnek nem annyira" - mesélte Ambrus Attila a Borsnak, amikor arról kérdezték, házastársa hogyan birkózik meg a női rajongókkal. Eztuán komolyra fordította a szót.

Azt mondja, felesége, Réka egy okos, intelligens nő, tudja kezelni a helyzetet, és ő is igyekszik kulturáltan intézni ezt. "Néha azért be tud feszülni, de mivel szinte mindig együtt vagyunk, tudja, hogy nincs mire féltékenynek lennie" - mondta a Viszkis.

Ambrus Attila szerint feleségének nincs oka féltékenységre Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Azt is elárulta, hogy kapcsolatuk hajnalán viszont sokszor érte meglepetés Rékát. "Az elején, amikor még Réka csak a barátnőm volt, elég kemény dolgok történtek. Például miközben ő ott állt mellettem, ismeretlen nők odajöttek, szájon csókoltak, és a kezembe nyomkodták a telefonszámukat" - emlékezett vissza Ambrus, aki azt is elmondta, hogy Réka ezek után be is szabályozta őt. Mint mondta: már tudja, hol a helye.

Hódi Pamelát januárban arra kérte Berki, szüljön neki egy fiút: nemet mondotthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-hodi-pamelat-januarban-arra-kerte-berki-szuljon-neki-egy-fiut-nemet-mondott.htmlHetek óta tart a nyilvános üzengetés Hódi Pamela és Berki Krisztián között, amely most egy újabb durva facebookos bejegyzéssel folytatódott: Pamela elárulta, szakításuk után, januárban egykori párja még arra kérte, szüljön neki egy fiút. Természetesen nemet mondott. TV + Sztárok--Döntött az Alkotmánybíróság: Puzsér Róbert hívhatja pszichopatának Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-dontott-az-alkotmanybirosag-puzser-robert-hivhatja-pszichopatanak-hajdu-petert.htmlPuzsér Róbert és Hajdú Péter vitájában döntött az Alkotmánybíróság: a műsorvezetőnek többet kell eltűrnie, mint egy nem közszereplőnek. Az eset kapcsán a közszereplői minőség szempontrendszerét is pontosították. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKirúgta az operettszínház Kerényi Miklós Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-kirugta-az-operettszinhaz-kerenyi-miklos-gabort-szinhaz.htmlKirúgta a Budapesti Operettszínház Kerényi Miklós Gábort. TV + Sztárok--Király Linda megmutatta, milyen közel került Beyoncéhoz: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-kiraly-linda-megmutatta-milyen-kozel-kerult-beyoncehoz.htmlSokan álmodnak arról, hogy egyszer olyan közel kerüljenek Beyoncéhoz, amilyen közel Király Linda volt hozzá egy üzletmegnyitón. Addig azonban, amíg ez a vágyunk nem teljesülhet, kénytelenek vagyunk beérni Király Linda videójával.TV + SztárokOrigoMihályi Réka énekesnő elárulta, nagyon félt a színpadi csóktólhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-mihalyi-reka-enekesno-elarulta-nagyon-felt-a-szinpadi-csoktol.htmlMihályi Réka énekesnő és zenekara a felnőttek szórakoztatására egy koncert musicalt készítettek, melyben elcsattan egy csók is a színpadon. Ugyan Réka párja is a csapat tagja, mégsem őt csókolja a művésznő, aki elárulta, milyen érzéseket keltett benne a színpadi csók. TV + SztárokOrigoCsősz Bogi szeretné megvalósítani álmát: ékszereket akar tervezni http://www.life.hu/sztarok/20180426-csosz-bogi-szeretne-megvalositani-almat-ekszereket-akar-tervezni.htmlCsősz Bogi, a Feleségek Luxuskivitelben egyik kimaradt jelentében mesél álmáról, amit nagyon szeretne megvalósítani. Vágyának köze van a gyémántokhoz! TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.