Már a hosszú hétvégén megnyitotta a kapuit néhány strand

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Palatinus strand Németh Lajos strand május hosszú hétvége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kellemes, szinte nyári időjárásnak köszönhetően már a hosszú hétvégén megnyitja kapuit néhány strand.

Ahogyan azt már megírtuk, a hosszú hétvégén igazi nyárias időre számíthatunk, amit csak néhány zápor-zivatar zavarhat meg. Épp ezért, a jó időre való tekintettel néhány strand már most kinyitott. Németh Lajos a TV2 műsorában Czinege Szilviával, a Budapesti Gyógyfürdők és Hévizei Zrt. értékesítési és marketing igazgatójával beszélgetett.

Most szombaton nálunk megkezdődik a strandszezon, itt, a Palatinuson, és a Paskál Fürdőnek a nyári egységét is megnyitjuk, és aztán május végével nyitnak a többi strandok is" – árulta el az igazgató, akinek további jó hírei is voltak. „Óriási újdonság, hogy mostantól az összes általunk üzemeltetett fürdőben, strandon, bent a fürdő területén úgynevezett készpénzmentes fizetéssel várunk mindenkit. Bankkártyával, illetve felöltőkártyával lehet fizetni, nem kell a pokróc vagy törölköző alá bedugni a készpénzt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.