Avicii és barátnője, Tereza Kačerová családot akartak alapítani

modell halál Tereza Kačerová Tim Bergling család szerelem tragédia Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyílt levélben és számos közös fotóval búcsúzott szerelmétől Avicii eltitkolt kedvese, a cseh származású modell, Tereza Kačerová. Azt írja, családot akartak alapítani, a zenész pedig a lány kisfiával, Lucas-szal is igazi apa-fiú viszonyban volt. 

A svéd DJ, Avicii április 20-án halt meg. Eltitkolt barátnője most a nyilvánosság elé állt, közös képekkel és egy nyílt levélben búcsúzott tőle. A cseh származású modellel, Tereza Kačerovával titkos kapcsolatban élt a sztárral, a lány kisfiának Lucas-nak pedig úgy tűnik, tökéletes mostohaapja lehetett.

A lány azt írja, hogy családot akartak alapítani. Instagram-oldalára feltöltött levelében felsorolta azokat a dolgokat, melyeket soha nem tudtak befejezni.

The brightest stars burn out the fastest.

Tereza Kačerová (@terezakacerova) által megosztott bejegyzés,

"Soha nem fejeztük be a Harry Potter maratont. Már csak egy volt hátra, soha nem fogod látni, ahogy elolvadok, amikor Piton meghal." Majd így folytatja: "Soha nem tudlak arról meggyőzni, hogy a lányunk neve Serafina legyen" - idézte a levelet a Dailymail.

Azt is leírta, hogy ő is elszántan védte kapcsolatukat a nyilvánosság elől, de úgy gondolta, majd akkor elmondják a világnak, amikor már a közös gyermeküket várja. Nem csak Terezának, de kisfiának, Lucas-nak is nagyon hiányzik Avicii. Egy olyan videót is feltöltött közösségi oldalára, melyben a kis Lucas sírva keresi pótapukáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.