Nyílt levélben és számos közös fotóval búcsúzott szerelmétől Avicii eltitkolt kedvese, a cseh származású modell, Tereza Kačerová. Azt írja, családot akartak alapítani, a zenész pedig a lány kisfiával, Lucas-szal is igazi apa-fiú viszonyban volt. 

A svéd DJ, Avicii április 20-án halt meg. Eltitkolt barátnője most a nyilvánosság elé állt, közös képekkel és egy nyílt levélben búcsúzott tőle. A cseh származású modellel, Tereza Kačerovával titkos kapcsolatban élt a sztárral, a lány kisfiának Lucas-nak pedig úgy tűnik, tökéletes mostohaapja lehetett.

A lány azt írja, hogy családot akartak alapítani. Instagram-oldalára feltöltött levelében felsorolta azokat a dolgokat, melyeket soha nem tudtak befejezni. 

The brightest stars burn out the fastest.

Tereza Kačerová (@terezakacerova) által megosztott bejegyzés,

"Soha nem fejeztük be a Harry Potter maratont. Már csak egy volt hátra, soha nem fogod látni, ahogy elolvadok, amikor Piton meghal." Majd így folytatja: "Soha nem tudlak arról meggyőzni, hogy a lányunk neve Serafina legyen" - idézte a levelet a Dailymail.

Azt is leírta, hogy ő is elszántan védte kapcsolatukat a nyilvánosság elől, de úgy gondolta, majd akkor elmondják a világnak, amikor már a közös gyermeküket várja. Nem csak Terezának, de kisfiának, Lucas-nak is nagyon hiányzik Avicii. Egy olyan videót is feltöltött közösségi oldalára, melyben a kis Lucas sírva keresi pótapukáját.