Kiderült, hogy Nánási Pál egy igazi nőcsábász volt! Ezt a titkot a fotós édesapja osztotta meg a hamarosan induló Vigyázat, szülővel vagyok című műsorban. Még Ördög Nóra sem tudott róla.

Hamarosan indul a TV2 új műsora, a Vigyázat, szülővel vagyok. Ezúttal a megszokottól eltérően nem a kicsi gyerekeké, hanem a felnőtt sztároké és azok szüleié lesz a főszerep, de ciki sztorikban és kikotyogott titkokban nem lesz hiány! Az első adásban többek között Nánási Pál és édesapja szerepelnek, és bizony a fotósról is kiderültek érdekes titkok. Olyanok is, amikről még Ördög Nóra sem tudott.

Ördög Nóra új dolgokat tudott meg férjéről műsorában"Fotó: Csudai Sándor - Origo "

"Több meglepő sztori is elhangzott, amivel ott szembesültem először. Tudtam, hogy nagyon visszahúzódó, csendes gyerek volt, de nyilván más ezt konkrét történeteken keresztül hallani. Az egyik ilyen, hogy annyira csendes volt, hogy ő játszotta a halat egy iskolai színdarabban. Csak annyi dolga volt, hogy tátogjon. Ezen sírva röhögtünk" - mesélte a Borsnak Ördög Nóra, majd arról is mesélt, mekkora nőcsábász volt Pali. "Apuka elbeszélése szerint egy ikerpárt egyszerre szédített. Hogy valóban így volt-e, azon jól elvitatkoztak, és kicsit nehezen is bányászták elő az emlékeket, mert ez egy ovis sztori. Az biztos, hogy az ikerpár mindkét tagja odavolt a férjemért" - árulta el a műsorvezető.