Éhezés elleni alapítvány javára adakozott halála előtt Avicii

Forrás: Getty Images for CBS Radio Inc./Gabriel Olsen -
adakozás öngyilkos jótékonyság öngyilkosság Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az április 20-án elhunyt Avicii a családja közleménye szerint öngyilkos lehetett. Most kiderült, hogy mit tett nem sokkal a halála előtt: megható.

A Metro arról ír, hogy néhány nappal korábban a zenész 85 millió dollárt (22 milliárd forintot) adományozott egy éhezés elleni alapítvány javára. Avicii egyébként nem először tett ilyen gesztust, 2012-ben már adott pénzt a szervezetnek, sőt turnézott is az alapítvány érdekében. Egy évvel később úgy nyilatkozott a jótékonykodásról: "Amikor elkezdtem pénzt keresni, rájöttem, hogy nincs is igazán szükségem rá".

Forrás: Getty Images for CBS Radio Inc./Gabriel Olsen

Férfiügyeiről nyilatkozott Hódi Pamela a Micsoda Nők!-benhttp://www.life.hu/sztarok/20180430-ferfiugyeirol-nyilatkozott-hodi-pamela-a-micsoda-nokben.htmlHódi Pamela a Micsoda Nők!-ben beszélt arról, hogy milyen típusú pasik tetszenek neki. TV + Sztárok--Indul az Vigyázat, szülővel vagyok! a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20180429-indul-az-vigyazat-szulovel-vagyok-ordog-nora-vezeti-a-musort.htmlHétfőn megújult formában, Vigyázat, szülővel vagyok! címen tér vissza Ördög Nóra műsora a TV2-re. TV + Sztárok--Őszintén beszélt az elmúlt fél évről Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180429-oszinten-beszelt-az-elmult-fel-evrol-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlDemcsák Zsuzsa azt vallja, nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy elgyengüljön. A műsorvezető elmúlt fél év viszontagságairól mesélt a Story Extrában. TV + Sztárok--Köllő Babett Tatár Csillának megmutatta igazi arcát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180429-kollo-babett-tatar-csillanak-megmutatta-igazi-arcat.htmlBabett úgy véli, sokan tévesen ítélik meg. TV + Sztárok--Bikiniben pózol Hódi Pamela: nekiestek a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180429-bikiniben-pozol-hodi-pamela-nekiestek-a-kommentelok-instagram.htmlMegoszlanak a vélemények a bikinis Hódi Pameláról. TV + Sztárok--Lebetegedett Tóth Vera kutyája: az énekesnő az Instagramján köszöni meg, hogy meggyógyítottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-lebetegedett-toth-vera-kutyaja-az-enekesno-az-instagramjan-koszoni-meg-hogy-meggyogyitottak.htmlKis kedvencével, Carlossal volt baj. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.