Fürdőruhában mutatta meg testét Nádai Anikó: fotó

Forrás: Rtl Sajtóklub -
műsorvezető szexi bikiniszezon Nádai Anikó fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi fotó készült Nádai Anikóról: a műsorvezető fürdőruhában mutatta meg bombaalakját.

VV Aurelio exe, Nádai Anikó a közösségi oldalán mutatta meg, hogy máris készen áll a bikiniszezonra. Ezúttal egy mintás fürdőruhába bújt, és egy sárga blézert adtak rá a stylistok. Követői egyszerűen odáig vannak a fotójáért, a kommentekben nem győzték hangsúlyozni, mennyire szexi és gyönyörű. Van, aki egyszerűen csak istennőnek titulálta a műsorvezetőt.

Zimány Linda ujját pazar gyűrű díszítihttp://www.life.hu/sztarok/20180502-zimany-linda-ujjat-pazar-gyuru-disziti-ekszer.htmlCsodás gyűrű csillog Zimány Linda ujján: a modell a közösségi oldalán villantotta meg a különleges ékszert. Persze azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon kitől kaphatta... TV + Sztárok--Majka és Tilla miatt állt a Bezár a bazár! forgatása: nevetőgörcsöt kaptakhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-majka-es-tilla-miatt-allt-a-bezar-a-bazar-forgatasa-nevetogorcsot-kaptak.htmlMajka és Tilla besokalltak a Bezár a bazár! forgatásán: olyan fáradtak voltak, hogy nevetőgörcsöt kaptak. Ők nem tudták abbahagyni a viháncolást, így a forgatással kellett leállni. TV + SztárokOrigoKiderült, miből él most Kulka Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20180502-kiderult-mibol-el-most-kulka-janos.htmlStroke-ja óta, közel két éve nem állt színpadon Kulka János. Szerencsére a színész továbbra is társulati tagnak számít a színházában, így kap fizetést és korábbi filmsorozatai ismétléséért is jár neki némi bevétel. TV + SztárokOrigoJackie Chan lánya barátnőjével együtt hajléktalan lett: homofób szüleiket hibázatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-jackie-chan-lanya-baratnojevel-egyutt-hajlektalan-lett-homofob-szuleiket-hibazattjak.htmlJackie Chan lánya, Etta Ng barátnőjével együtt hajléktalan lett. A híd alatt alszanak, és azt állítják, senki sem segít rajtuk. TV + SztárokOrigoMeghalt a magyar származású táskatervező, Judith Leiber: férje után néhány órával ő is távozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180502-meghalt-a-magyar-szarmazasu-taskatervezo-judith-leiber.htmlElhunyt Judith Leiber a magyar származású világhírű amerikai táskatervező. A művész néhány órával azután hunyt el, hogy képzőművész férje távozott az élők sorából. TV + Sztárok--Liptai Claudia terhességéről pletykálnak: a Nagy Duettben szólta el magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180502-liptai-claudia-terhessegerol-pletykalnak-a-nagy-duettben-szolta-el-magat.htmlLiptai Claudia várandósságáról pletykálnak, erről pedig ő maga tehet. Elszólta magát A Nagy Duett színpadán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.