Nádai Anikó kitálalt: ezért szakított Aurelióval

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Nádai Anikó VV Aurelio szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó az RTL Klub Fókusz című műsorában árulta el, hogy miért ért véget a szerelme Aurelióval.

"Ha valami nem működik, azt be kell látni. Ez nem működött, és ezt szerencsére mind a ketten beláttuk. Senki nem akart hinni a kapcsolatunkban, és valahol azt éreztem egy idő után, hogy már a világnak is bizonyítani akarjuk, hogy márpedig mi majd megváltoztatjuk a dolgokat, és mi majd együtt maradunk csak azért is, de ennek így nem volt értelme" - idézte a Blikk Anikót, aki azt is elárulta, hogy próbálta terelgetni Aureliót, anyáskodni felette, de rájött, hogy pont elég neki a saját kisfiával foglalkozni. A 29 éves műsorvezető azt is leszögezte, hogy egykori párja csodálatos ember, és továbbra is jó barátságban vannak.

Story Gála 2018: először jött együtt nyilvános eseményre Nádai Anikó és Aurelio Forrás: Polyák Attila/Origo
Új műsorvezető az RTL Klub Reggelijében: Papp Gergő Pimaszúr visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-uj-musorvezeto-az-rtl-klub-reggelijeben-papp-gergo-pimaszur-visszater.htmlA műsorvezető új munkát kapott, ezért kell elválnia családjától.TV + Sztárok--40 év után újra együtt a Dallas sztárjai: így néznek ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20180402-40-ev-utan-ujra-egyutt-a-dallas-sztarjai.htmlA Dallas első részét 1978. április 2-án mutatták be. 40 éves évfordulót ünnepelnek a szereplők.TV + SztárokOrigoVajna Timi megmutatta, hogy büszke lehet formás fenekérehttp://www.life.hu/sztarok/20180404-vajna-timi-megmutatta-hogy-buszke-lehet-formas-fenekere.htmlIzraelben pihen Vajna Tímea, aki rengeteg fotóval és videóval árasztja el Instagram-oldalának követőit. Most pedig napozás közben mutatta meg formás fenekét. TV + SztárokOrigoMeghan Markle válására is fényt derít Diana hercegnő önéletrajzírójahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-meghan-markle-valasara-is-fenyt-derit-diana-hercegno-oneletrajziroja.htmlAkár a hírnév is lehetett az oka annak, hogy Meghan Markle elvált első férjétől, Trevor Engelsontól. A leendő hercegnéről Andrew Morton, Diana hercegnő életrajzírója ír könyvet, aki meglepő dolgokat tett közzé a pár válásáról.TV + Sztárok--Korda György elerendezt a Villa Korda sorsát: halál után is működni fog a holtelhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-korda-gyorgy-elerendezt-a-villa-korda-sorsat-halal-utan-is-mukodni-fog-a-holtel.htmlKorda György és Balázs Klári időt és energiát nem spórolva újították fel a Villa Kordát, kívül és belül is teljesen felfrissült a hotel. Mivel az épület Gyuri bácsi szívének egyik csücske, még életében rendezte sorsát. TV + Sztárok--Sztárok, akiket kiraktak a villájukból: Kim Basinger és Burt Reyonlds is csődöt jelentetthttp://www.life.hu/sztarok/20180404-sztarok-akiket-kiraktak-a-villajukbol-kim-basinger-es-burt-reyonlds-is-csodot-jelentett.htmlAz igazán nagy sztároknak annyi pénzük van, hogy talán már megszámolni sem tudják, ez azonban nem jelenti azt, hogy soha nem is fogy el. A fényűző életmód, és a drága otthonok bizony sokba kerülnek, ennek a fenntartásához nem árt nyomon követni a pénzügyek alakulását, különben csúnya lebőgés lesz a vége. Ezek a sztárok már csak tudják, nekik ugyanis így, vagy úgy, de sikerült mindent elveszíteniük: saját otthonukból is távozniuk kellett. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.