Stroke-ja óta, közel két éve nem állt színpadon Kulka János. Szerencsére a színész továbbra is társulati tagnak számít a színházában, így kap fizetést, és korábbi filmsorozatai ismétléséért is jár neki némi bevétel.

Kulka János két éve kapott stroke-ot, és azóta nem állt színpadon. A Bors úgy tudja, mivel még mindig társulati tag a Katona József Színházban, így annak ellenére, hogy fellépések híján nem jár neki extra bevétel, rendes fizetést kap. Emellett a lap úgy értesült, a Szomszédok és az Életképek című sorozatok 2017-es ismétlése miatt akár több százezer forint jogdíj is járhat neki.

Kulka János hamarosan visszatérhetFotó: Pintér Leo

A színház egyelőre nem reagált arra a kérdésre, mikor térhet vissza a színpadra a színész, ugyanakkor egy közeli ismerős elárulta, Kulkának sokat javult az állapota az utóbbi időben.

Igyekszik társasági életet élni, amikor csak teheti, kimozdul és próbál emberek között lenni. Ebben hatalmas segítségére van a testvére, Janina, aki az elmúlt két évben minden pillanatban mellette volt. Nagyon remélem, hogy hamarosan az életét jelentő színpadra is vissza tud állni" – nyilatkozta az ismerős.