Megyeri Csilla munkanélküli lett: nem kap lehetőséget műsorvezetőként

műsorvezető Megyeri Csilla munkanélküli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla, a rusnyázós műsorvezető egy vidéki csatornánál dolgozott hosszú évekig, majd mindent feladva a fővárosba költözött, hogy megvalósítsa nagy álmát, ám úgy tűnik, egyelőre nem kap lehetőséget.

Megyeri Csilla nagy álma, hogy ismert műsorvezető legyen, aki ebből tartja el magát, ám hiába az Ázsia Expressz és A Nagy Duett, úgy tűnik, a fiatal lánynak egyelőre nem terem babér.

Megyeri Csilla Forrás: Life.hu

"Nagy kérdőjelek vannak most bennem azzal kapcsolatban, hogy hogyan tovább, hogy mi lesz. Igaz, vannak megkeresések, de ezek többnyire a celebkedésről szólnak, én pedig szeretnék végre műsorvezetőként dolgozni, nem szeretném elaprózni magam. Kapok felkéréseket, sőt, voltam egy műsorvezető-castingon is, de egyelőre semmi konkrét dolog nincs kilátásban. Bízom benne, hogy idővel erre is lesz lehetőségem. Több ruházati márkának is az arca vagyok, de ebből aligha gazdagodok meg, így a rezsiben egyelőre a párom, Zsolti segít, de azért hosszú távon nem tartható ez az állapot. Persze, nem félek, mindig is talpraesett lány voltam, de azért szeretném a fővárosban megvalósítani a nagy álmomat, hogy tényleg műsorvezetőként dolgozhassak valamelyik csatornánál. A TV2-nek hálás vagyok az eddigi lehetőségekért, de a csatorna kellően telített, ami a műsorvezetőket illeti, így lehet, hogy itt nem lesz lehetőségem, azaz idővel másfele kell nézelődnöm" - mondta el a Blikknek Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.