Sztárok, akik fiatalon vállaltak gyereket: Csobot Adéltól Kylie Jennerig

Solange Knowles Csobot Adél fiatal Kylie Jenner Nyári Diana anya Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság nem szokatlan, hogy valaki 40 éves kora körül vállal először gyermeket, az viszont annál inkább, hogy a húszas évei elején váljon anyává. Úgy tűnik azonban, hogy néhány sztár nem igazán ad ezekre a trendekre, inkább a saját feje után megy. Csobot Adél még nem töltötte be a 22 életévét, amikor megszületett első gyermeke, de külföldön is bőven van példa a korai gyermekvállalásra!

Csobot Adél

Csobot Adél és Nátán Forrás: Instagram/adelcsobot

Az énekesnő és szerelme, Istenes Bence annak idején a Facebookon jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Bombaként robbant a hír, hiszen Adél még csak 21 éves volt akkor, de azóta mindenki láthatja, hogy ők az egyik legboldogabb család. Olyannyira, hogy az énekesnőmár a második babájukat várja, aki szintén fiú lesz.

Nyári Dia

Nyári Dia még várandós a kisfiával Forrás: Instagram/Nyári Dia

A Barátok közt 23 éves színésznője sem várt sokáig a gyermekvállalással. Ahogy megtalálta élete párját, vagyis Kovács Dánielt, máris családalapításba fogtak. Még csak 9 hónapja voltak együtt, mikor Dia már arról nyilatkozott, fiatal édesanya szeretne lenni, és a jelek szerint nem teketóriáztak sokat, nemsokára meg is születik első közös gyermekük.

Kylie Jenner

Kylie Jenner és lánya, Stormi Forrás: Instagram/Kylie Jenner

Kim Kardashian legfiatalabb testvére nem követte nővérei példáját, sokkal hamarabb vállalt gyermeket, mint Kim, Kourtney vagy Khloé. Kylie Jenner mindössze 20 éves volt, amikor februárban életet adott első gyermekének, akit Stormi névre keresztelt. A fiatal sztárnak ráadásul sikerült az egész várandósságát titokban tartania, ami nem kis teljesítmény, de természetesen azóta már megmutatta gyönyörű kislányát.

Sofia Vergara

Sofia Vergara és fia, Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara Forrás: WireImage/2017 Steve Granitz/Steve Granitz

Az örökké fiatal Sofia Vergara mindössze 19 éves volt, amikor megszületett első gyermeke. Ugyan fiának apjával nem tartott ki a kapcsolatuk, Sofia egyedül is remekül boldogult a gyermekneveléssel, még kezdő színésznőként. Elismerte, rengeteget kellett dolgoznia, hogy gyermeke, Manolo mindent megkapjon, de megérte.

Solange Knowles

Solange és fia, Daniel Julez Smith, Jr Forrás: Getty Images

Beyoncé húga 2004-ben, 17 évesen ment hozzá szerelméhez, októberben pedig meg is született szerelmük gyümölcse. Solange akkor még csak 18 éves volt, és habár nem tervezte a korai gyermekáldást, később azt mondta, fia a legnagyobb váratlan öröm az életében. Férjével sajnos nem tartott sokáig a kapcsolatuk, 3 évvel később Solange bejelentette, hogy elváltak egymástól. Azóta azonban már újra rátalált a szerelem az énekesnőre: 2014 óta boldog házasságban él Alan Ferguson videoklip-rendezővel.

Nem lesz többé On The Spot a Duna TV-n: máshol folytatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-nem-lesz-tobbe-on-the-spot-a-duna-tv-n-mashol-folytatjak.htmlAz On The Spot csapata a sajtóból értesült arról, hogy 2019-ben már nem folytatódik a sorozatuk. Eszter és András Facebook-oldalukon biztosították a rajongókat, valamilyen formában lesz még On The Spot. TV + SztárokOrigoHajdú Péter elárulta, miért küldött pornófotót kollégáinak: ez történt valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-hajdu-peter-elarulta-miert-kuldott-pornofotot-kollegainak-ez-tortent-valojaban.htmlEddig nem lehetett tudni, hogy Hajdú Péter miért távozott az ATV-től, de nemrég napvilágra került az ok. A Bors állítása szerint a csatorna megelégelte Hajdú Péter viselkedését, aki egy alaklommal pornóképet küldött a munkahelyi belső chatre. Hajdú Péter elárulta, hogy valójában mi is történt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoFürdőruhában mutatta meg testét Nádai Anikó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-furdoruhaban-mutatta-meg-testet-nadai-aniko-foto.htmlSzexi fotó készült Nádai Anikóról: a műsorvezető fürdőruhában mutatta meg bomba alakját. TV + SztárokOrigoZimány Linda ujját pazar gyűrű díszítihttp://www.life.hu/sztarok/20180502-zimany-linda-ujjat-pazar-gyuru-disziti-ekszer.htmlCsodás gyűrű csillog Zimány Linda ujján: a modell a közösségi oldalán villantotta meg a különleges ékszert. Persze azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon kitől kaphatta... TV + Sztárok--Majka és Tilla miatt állt a Bezár a bazár! forgatása: nevetőgörcsöt kaptakhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-majka-es-tilla-miatt-allt-a-bezar-a-bazar-forgatasa-nevetogorcsot-kaptak.htmlMajka és Tilla besokalltak a Bezár a bazár! forgatásán: olyan fáradtak voltak, hogy nevetőgörcsöt kaptak. Ők nem tudták abbahagyni a viháncolást, így a forgatással kellett leállni. TV + SztárokOrigoKiderült, miből él most Kulka Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20180502-kiderult-mibol-el-most-kulka-janos.htmlStroke-ja óta, közel két éve nem állt színpadon Kulka János. Szerencsére a színész továbbra is társulati tagnak számít a színházában, így kap fizetést és korábbi filmsorozatai ismétléséért is jár neki némi bevétel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.