Manapság nem szokatlan, hogy valaki 40 éves kora körül vállal először gyermeket, az viszont annál inkább, hogy a húszas évei elején váljon anyává. Úgy tűnik azonban, hogy néhány sztár nem igazán ad ezekre a trendekre, inkább a saját feje után megy. Csobot Adél még nem töltötte be a 22 életévét, amikor megszületett első gyermeke, de külföldön is bőven van példa a korai gyermekvállalásra!

Csobot Adél

Csobot Adél és NátánForrás: Instagram/adelcsobot

Az énekesnő és szerelme, Istenes Bence annak idején a Facebookon jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Bombaként robbant a hír, hiszen Adél még csak 21 éves volt akkor, de azóta mindenki láthatja, hogy ők az egyik legboldogabb család. Olyannyira, hogy az énekesnőmár a második babájukat várja, aki szintén fiú lesz.

Nyári Dia  

Nyári Dia még várandós a kisfiávalForrás: Instagram/Nyári Dia

A Barátok közt 23 éves színésznője sem várt sokáig a gyermekvállalással. Ahogy megtalálta élete párját, vagyis Kovács Dánielt, máris családalapításba fogtak. Még csak 9 hónapja voltak együtt, mikor Dia már arról nyilatkozott, fiatal édesanya szeretne lenni, és a jelek szerint nem teketóriáztak sokat, nemsokára meg is születik első közös gyermekük.

Kylie Jenner

Kylie Jenner és lánya, StormiForrás: Instagram/Kylie Jenner

Kim Kardashian legfiatalabb testvére nem követte nővérei példáját, sokkal hamarabb vállalt gyermeket, mint Kim, Kourtney vagy Khloé. Kylie Jenner mindössze 20 éves volt, amikor februárban életet adott első gyermekének, akit Stormi névre keresztelt. A fiatal sztárnak ráadásul sikerült az egész várandósságát titokban tartania, ami nem kis teljesítmény, de természetesen azóta már megmutatta gyönyörű kislányát.

Sofia Vergara

Sofia Vergara és fia, Manolo Gonzalez-Ripoll VergaraForrás: WireImage/2017 Steve Granitz/Steve Granitz

Az örökké fiatal Sofia Vergara mindössze 19 éves volt, amikor megszületett első gyermeke. Ugyan fiának apjával nem tartott ki a kapcsolatuk, Sofia egyedül is remekül boldogult a gyermekneveléssel, még kezdő színésznőként. Elismerte, rengeteget kellett dolgoznia, hogy gyermeke, Manolo mindent megkapjon, de megérte.

Solange Knowles

Solange és fia, Daniel Julez Smith, JrForrás: Getty Images

Beyoncé húga 2004-ben, 17 évesen ment hozzá szerelméhez, októberben pedig meg is született szerelmük gyümölcse. Solange akkor még csak 18 éves volt, és habár nem tervezte a korai gyermekáldást, később azt mondta, fia a legnagyobb váratlan öröm az életében. Férjével sajnos nem tartott sokáig a kapcsolatuk, 3 évvel később Solange bejelentette, hogy elváltak egymástól. Azóta azonban már újra rátalált a szerelem az énekesnőre: 2014 óta boldog házasságban él Alan Ferguson videoklip-rendezővel.