Harry herceg és Meghan Markle nemsokára összeházasodnak, ennek azonban nem mindenki örül. A színésznő féltestvére szerint Meghan csak kihasználja Harryt, ezért nyílt levelet írt a hercegnek, mert még nem késő lemondani az esküvőt.

Meghan Markle féltestvére nem bírta tovább, nyílt levelet írt Harrynek, hogy a herceg fújja le az esküvőt, míg nem késő. Az 51 éves Thomas Markle Junior szerint Meghan egy öntelt és sekélyes nő, nem érti, hogy a herceg miért nem látja ezt. Nincs még késő. Egyértelmű, hogy Meghan nem a megfelelő személy számodraírta a férfi, aki hozzátette, nagy hiba az egybekelés. „Ez az esküvő a legnagyobb hiba a királyi esküvők történetében.”

Féltestvére szerint Meghan csak kihasználja HarrytForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A férfi azt is állítja, hogy apjuk anyagi gondokkal küzd, miután rengeteg pénzt adott Meghan boldogulására. „Miféle ember az, amelyik úgy indul, hogy kihasználja a saját apját, majd miután az csődbe ment, elfelejti őt, otthagyja tönkretéve Mexikóban?” – írta a férfi, aki szerint Meghan fejébe szállt az aprócska hollywoodi siker. „És mindennek a tetejében Meghan senkit nem hívott meg a családból az esküvőre, inkább teljesen idegeneket invitált meg” - tette hozzá a férfi. Meghan bátyja szerint a színésznő egy öntelt, felfuvalkodott nő, aki viccet csinál majd Harryből és az egész királyi családból.

Meghan Markle-nek nővére is beszólt
„Ha 75 ezret tudsz egy ruhára költeni, 75 ezret költhetnél a saját apádra is" – ezzel a durva mondattal olvasott be féltestvére, Samantha Grant Meghan Markle-nek. A nő azt mondja, a leendő hercegnének ideje lenne valamit visszaadnia abból, amit édesapjától kapott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.