Kerekes József összeomlott válása után, új párja adta vissza az emberekbe vetett hitét

házasság párkapcsolat válás színész Kerekes József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját bevallása szerint is ellentmondásos személyiség Kerekes József. Most egy interjúban elárulta, hogy hisztérikus alkatnak tartja magát, válása után összeomlott, még most sem teszi be a lábát abba az utcába, ahol volt felesége lakik. 

"Sajnos ellentmondásos a személyiségem, kerülöm a konfliktusokat, ugyanakkor egy perc alatt képes vagyok konfliktust generálni. Hisztérikus alkat vagyok" - mondta a Best magazinnak adott interjújában Kerekes József.

Kerekes József hálás mostan párjának Fotó: Mudra László [origo]

Azt is megosztotta a lappal, hogy válása után borzalmas állapotba került. "Sajnos a válásom után alapjaiban rendült meg a hitem, nem csak a nőkben, az emberekben. Nem értettem, hogy létezhet az, hogy két ember szerette egymást, boldogok voltak, gyerekeik születtek, és egy feleség mégis olyan méltatlanul bánjon el a férjével, ahogy velem elbánt. Ha nem ismerem meg akkor Petrát, nem is tudom, mi lett volna velem" - utalt mostani párjára Kerekes József, aki azóta sem tette be a lábát abba az utcába, ahol volt felesége lakik.

Azt is hangsúlyozta: ő is ludas volt abban, hogy tönkrement a házasság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.