Keresztes Ildikó meglepő történetet mesélt el a kamerák előtt: bevallotta, hogy gyerekkorában édesanyja bezárta a szaunába, hogy így fogyjon, és ne legyen gond a mérlegelésnél a tornászverseny előtt.

Keresztes Ildikó édesanyjával a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorának vendége volt. A kamerák előtt elmeséltek egy érdekes történetet: kiderült, hogy az énekesnő gyerekként tornászversenyeken indult, ugyanakkor mindig szerette a pocakját, és anyukájának drasztikus módszerekhez kellett folyamodnia, hogy tartani tudja a súlyát. Egyszer egy rövid időre a szaunába is bezárta őt, hogy fogyjon.

"Régi történet, de ha kellene, most is ugyanúgy megcsinálnám, mint akkor. Más ember talán nem ehhez a módszerhez folyamodott volna, de én alkalmaztam ezt, és bezártam oda, persze kintről őriztem és mosolyogtam rá. Ezt verseny előtt meg kellett csinálni, hogy a mérlegelésnél ne legyen probléma. A ritmikus gimnasztikához a megfelelő állóképesség mellett a súlyát is tartania kellett, hogy ne hízzon el, és ezért muszáj volt néha meghúzni a határt, mert nagyon szerette a pociját. Mikor kiengedtem, fellélegezhetett, de enni nem kapott" – idézi Keresztes Ildikó édesanyjának szavait a Ripost.

Keresztes Ildikó és édesanyjaForrás: TV2

Az énekesnő persze akkor még nem tudta, milyen is a szauna és meglehetősen rosszul reagált édesanyja tettére.

Bementem és sokkot kaptam, hogy mi lehet ez, de anyu vitt, mert muszáj volt. Közben kiüvöltöttem neki: Te nem is vagy anya! Te meg akarsz ölni."