Rózsa György felesége halála után már nem nősült meg, habár a szerelem nem kerülte el. Egy Nelly nevű balerinával estek szerelembe, de sajnos komollyá nem fordulhatott a dolog, amit a tévés még mindig bán. 

Rózsa György 2000-ben vesztette el szeretett feleségét, egy időre a gyász miatt még a szórakoztatóiparból is kivonult. A tévés úgy érezte, magát sem tudja jó kedvre deríteni, ám az idő segített. Visszatért a tévézéshez, és a szerelem is rátalált. Sajnos azonban nem lehetett komoly kapcsolatuk a Nelly nevű balerinával, amit máig nagyon sajnál Rózsa György. 

Rózsa György bánja a szakítástFotó: Margitay Klára/Life.hu

"A szerelem is utolért egyszer egy nagyon csinos és végtelenül kedves balerina személyében, ám azt hiszem kapcsolatunk előtt mindketten túl sokáig éltünk egyedül, s így kicsit nehezen szoktunk vissza az együttélésbe. Még ma is sajnálom a Nellyvel való szakítást, különösen hogy főként magamat érzem hibásnak benne. De hát az élet megy tovább, és mikor új televíziós munkába fogok, erősen csak arra koncentrálok, így nem nagyon jut időm boldogító kapcsolatépítésre. Bár A Nagy Duett szereplői és stábja egy hevesen udvaroló hősszerelmest látnak bennem. De hát mit csináljak, ha körül vagyok véve gyönyörű énekesnőkkel, táncosnőkkel és bizony a stábban is jó néhány szemrevaló hölgy van. Hiszen egy fiatalos hetvenes vagyok, nem vagyok százéves" - mondta a Borsnak a tévés.