Szívszorító: így teltek Robin Williams utolsó napjai

halál szívszorító öngyilkosság megható Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boltokba került az a könyv, amely részletesen leírja Robin Williams utolsó éveit és a színész betegségével folytatott küzdelmét.

Robin Williams utolsó éveiben több egészségi problémával is küzdött. Orvosai Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála, memóriazavarral, depresszióval küzdött, sokszor aludni sem tudott. Dave Itzkoff most megjelenő könyvben az egykori sminkes, Cheri Minns árult el titkokat a színész halála előtti időszakáról.

Minden egyes munkanap végére sírva borult a karomba. Szörnyű volt... Én csak egy sminkes vagyok, nem nagyon tudtam, mi zajlik benne ilyenkor. Csak sírt és annyit mondott, hogy nem megy, már nem tud többé vicces lenni..." – idéz a könyvből a The Sun.

Robin Williams 2014-ben lett öngyilkos Forrás: AFP

Robin Williams állítólag maga sem volt tisztában azzal, hogy neurodegeneratív betegségben szenved, amely lassan felemésztette az agyát. 2014-ben egy övvel akasztotta fel magát otthonában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.