Bebizonyosodott: Robin Williams öngyilkos lett

Forrás: AFP/Joel Robine -
halál öngyilkos öngyilkosság Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlzás nélkül: az egész világot sokkolta ma reggel Robin Williams halálhíre. A rendőrség öngyilkosságra gyanakodott, amelyet mostanra igazoltak is. 

Felakasztotta magát Robin Williams, a színész holttestét asszisztense találta meg, övvel a nyakán – közölte a sajtóval a kaliforniai rendőrség.

A tájékoztatás szerint Robin Williams holttestét személyi asszisztense találta meg egy hálószobában. A színész csuklóján vágási sérüléseket, a holttest mellett egy zsebkést találtak, de e sebek nem voltak végzetesek, a halált fulladás okozta.

Forrás: AFP/Joel Robine

A világsztár a nyolcvanas években beszélt először kokain- és alkoholproblémáiról, ezután évtizedekig tiszta volt. A 2000-es évek elején ismét visszaesett, legutóbb júliusban vonult elvonóra.

5 film, amiért sosem feledjük Robin Williamsthttp://www.life.hu/kult/20140812-robin-williamsre-emlekezunk-ot-felejthetetlen-filmjevel.htmlElment Robin Williams, de felejthetetlen filmjei velünk maradnak. Sokszor játszott "szomorú bohócot" - egy-egy különc karaktert, aki humorral oldja meg a konfliktusait - csak aztán a nagy kacagásnak torokszorító gombóc lesz a vége... Nagy színész volt.KultOrigoBajor Imre után Robin Williams halála sem érdekelte a Híradót - itt az MTVA magyarázatahttp://www.life.hu/bulvar/20140812-robin-williams-halalarol-sem-szamolt-be-az-m1-hirado-korabban-bajor-imre-maradt-ki.htmlAz M1 Híradója nem számolt be Robin Williams halálhíréről. Korábban Bajor Imre is kimaradt a műsorból, az indoklás szerint azért, mert nem volt Kossuth-díja. Most pedig közölték azt is, miért nem számoltak be a világhírű színész tragédiájáról. Nem fogod kitalálni a választ!TV + Bulvár--7 + 1 dolog, amit nem tudtál Robin Williamsrőlhttp://www.life.hu/news/20140812-robin-williams-meghalt-8-dolog-amit-nem-tudtal-robin-williamsrol.htmlAugusztus 11-én, helyi idő szerint 12 órakor holtan találták Robin Williamst kaliforniai lakásában. A 63 éves színész az eddigi információk szerint önkezével vetett véget életének, halálát fulladás okozta. A tragédia híre az egész világot megrendítette.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.