Pécsi Ildikó volt menye, Pártos Csilla újra szerelmes

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
Pécsi Ildikó szerelem Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla hosszú évek óta szingli. Mióta elváltak Pécsi Ildikó fiával, azóta egyedül neveli fiát, közben pedig exanyósával csatározik a lakás ügyében. Most azonban végre boldog lehet.

Pártos Csilla minden idejét felemésztette exanyósával, Pécsi Ildikóval való csatározása: a harc a gyerektartás és Ildikó lakása miatt zajlik, amiben úgy tűnik Csilla vesztett és el kell hagyniuk az ingatlant. Ám Csilla ezúttal nem emiatt került a címlapokra, hanem azért, mert szerelmes.

Pártos Csilla Fotó: Zih Zsolt/MTVA

"A születésnapomra „kaptam". Őt a sorson kívül a barátnőmnek, Rábaközi Andreának is köszönhetem" - mesélte Csilla a Borsnak.

"Andrea meghívta novemberben a születésnapomra, és azóta együtt vagyunk. Akkor még én sem gondoltam, hogy ennyire elmélyül a kapcsolatunk. A párom rengeteget segít, mindenben nagy támaszom."

Tóth Andi és Rippel Feri esett ki A Nagy Duett mai élő adásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-toth-andi-es-rippel-feri-esett-ki-a-nagy-duett-mai-elo-adasabol.htmlA Nagy Duett 4. adásából Tóth Andi és Rippel Feri párosa esett ki, ők nem folytathatják tovább. TV + SztárokOrigoKasza Tibi a kórházban köszöntötte ma édesanyját: élő adásban, megrendülve mesélt rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kasza-tibi-a-korhazban-koszontotte-ma-edesanyjat-elo-adasban-megrendulve-meselt-rola.htmlKasza Tibi bohóc oldalát nap mint nap láthatjuk, ám mély érzéseiről csak ritkán mesél.TV + SztárokOrigoSztárok, akik túlélték a rákot: Robert De Nirotól Rábaközi Andreáighttp://www.life.hu/sztarok/20180507-sztarok-akik-tuleltek-a-rakot-robert-de-nirotol-rabakozi-andreaig.htmlNagyon nehéz felvenni a harcot a gyilkos kórral, a sztárok is azért beszéltek betegségükről, hogy erőt adjanak mindenkinek, aki éppen küzd a gyógyulásért. A rák ugyanis nem válogat, a nemre, a korra és egyéb körülményre sincsen tekintettel. A rendszeres szűrővizsgálatok az egyetlenek, amelyek segíthetnek megelőzni, vagy időben elkapni a betegséget. Ez volt Zalatnay Sarolta szerencséje, és Robert De Niro is erre hívta fel a figyelmet betegsége során. TV + SztárokOrigoLakodalmas szerkóban jelent meg AWS az Eurovízió megnyitójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-lakodalmas-szerkoban-jelent-meg-aws-az-eurovizio-megnyitojan.htmlElkezdődött a 63. Eurovíziós Dalverseny Portugália fővárosában, Lisszabonban, ahol kivételesen nem vörös, hanem kék szőnyegen vonulhattak be az országok előadói. 43 nemzet indul a 2018-as versenyen, Magyarországot az AWS együttes képviseli, akiket el is kaptunk egy rövid interjúra a megnyitó ceremónián.TV + Sztárok--Mindenkit meglepett: titokban házasodott meg a Halott Pénz énekesehttp://www.life.hu/sztarok/20180507-mindenkit-meglepett-titokban-hazasodott-meg-a-halott-penz-enekese.htmlTitokban vette feleségül szerelmét Járai Márk, a Halott Pénz énekese.TV + Sztárok--Fatboy Slim két évvel a válása után még mindig egyedülállóhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-fatboy-slim-ket-evvel-a-valasa-utan-meg-mindig-egyedulallo.htmlKét év telt el Norman Cook, azaz Fatboy Slim válása óta, azonban még mindig nem áll készen egy új kapcsolatra. Azt mondja, a szíve még mindig nem forrt össze, és a randizás szabályaira sem emlékszik már. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.