A Tinderen keresi a szerelmet az egyik legszexibb brit focista, Tom Derry

szexi Tinder focista szerelem labdarúgó pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy-Britannia egyik legszexisebb focistája és még keresi az igazit Tom Derry. A szerencsések akár a Tinderen is megismerkedhetnek vele.

David Beckham nyomdokaiba lépett a brit focista, Tom Derry. A különbség csupán annyi, hogy az ő szíve még nem foglalt, sőt a Tinderen keresi az igazit. A The Sun azt írja, állítólag övé az egyik legnépszerűbb profil a szigetországban. A lap most megkereste a férfit, árulja el, mi a titka.

When your godson looks like Paul Scholes

Tom Derry (@tomderry) által megosztott bejegyzés,

Tom elárulta, sok időt tölt a társkereső alkalmazással és randizással, de valójában ő sem érti, miért annyira népszerű.

Just floating your boat

Tom Derry (@tomderry) által megosztott bejegyzés,

Talán az lehet a titka, hogy valódi vagyok. A profilom hűen ábrázolja, ki is vagyok, milyen életet élek és szerintem ez vonzó a nők számára. Nemrég feltöltöttem egy kiskutyás fotót is, mondanom sem kell, nagy sikert arattam vele. Feltettem néhány focis fotót és olyat is, ahol épp bulizom. Az emberek szeretik, ha valakinek jó a fizikuma, ugyanakkor nem veszi az életet túl komolyan. Úgy gondolom, nem érdemes színlelni, filtereket használni és túl sokat elárulni sem szabad."

When she asks to see your miniature sausage

Tom Derry (@tomderry) által megosztott bejegyzés,

Csősz Boglárka a kismamák méretein gúnyolódott stylistjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-csosz-boglarka-a-kismamak-meretein-gunyolodott-stylistjaval.htmlKöllő Babett bulija előtt vásárolni indult stylistjával Csősz Boglárka, aki az egyik világmárka üzletében a Feleségek luxuskivitelben kismamáinak méretein gúnyolódott. TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla fürdőruhában mutatta meg kerekded idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180508-megyeri-csilla-furdoruhaban-mutatta-meg-kerekded-idomait-nyaralas.htmlMegyeri Csilla egy tavalyi nyaralós fotót osztott meg a közösségi oldalán, amelyen egy fekete fürdőruhát visel. TV + Sztárok--Molnár Anikót megalázta és terrorban tartotta volt párja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-molnar-anikot-megalazta-es-terrorban-tartotta-volt-parja-video.htmlMolnár Anikó egyik volt párja szörnyen vislekedett az egykori valóságshow-sztárral: zaklatta és terrorban tartotta őt. TV + SztárokOrigoBarátjával csalta meg Rácz Gergőt egykori párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-baratjaval-csalta-meg-racz-gergot-egykori-parja-szakitas.htmlRácz Gergő a kamerák előtt elárulta, egyik korábbi barátnője egy barátjával csalta meg. Ez a csúnya szakítás inspirálta új dalát. TV + SztárokOrigoAurelio szerelme bejegyzésben osztotta ki Nádai Anikóthttp://www.life.hu/sztarok/20180508-aurelio-szerelme-bejegyzesben-osztotta-ki-nadai-anikot.htmlNem tudni, mi borította ki Aurelo kedvesét annyira, hogy Facebook-bejegyzésben kiabáljon kígyót-békát Nádai Anikóra, mindenesetre megtette. TV + SztárokOrigoNagy Feró elárulta, hogy a konyhában fogant a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-nagy-fero-elarulta-hogy-a-konyhaban-fogant-a-fia.htmlNagy Feró kendőzetlenül mesélt arról, hogyan is fogant meg annak idején egyik fia. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.