Csősz Boglárka a kismamák méretein gúnyolódott stylistjával

terhesség Smaltig Dalma Köllő Babett Vasvári Vivien Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett bulija előtt vásárolni indult stylistjával Csősz Boglárka, aki az egyik világmárka üzletében a Feleségek luxuskivitelben kismamáinak méretein gúnyolódott. 

"Gyere nézzünk itt valamit a leárazásból Vivinek meg Dalmának, tudod, hogy terhesek és nem költenek egy fillért sem semmire. Szerintem innen választhatunk valamit a lányoknak" - mondta stylistjának Csősz Boglárka, akik a Dél-Afrikába indulás előtt válogattak ruhákat az egyik világmárka budapesti üzletében.

Ezután a divatguru felmutatott egy kabátot, és megkérdezte, vajon az rámenne-e valamelyik kismamára. Ám végül Bogi úgy döntött, nem visz ajándékot, inkább majd felajánlja a lányoknak, hogy használják a kedvezményes kártyáját.

Molnár Anikót megalázta és terrorban tartotta volt párja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-molnar-anikot-megalazta-es-terrorban-tartotta-volt-parja-video.htmlMolnár Anikó egyik volt párja szörnyen vislekedett az egykori valóságshow-sztárral: zaklatta és terrorban tartotta őt. TV + SztárokOrigoGundel Takács Gábor a Viasat3-hoz igazolt: új vetélkedőt vezethttp://www.life.hu/sztarok/20180508-gundel-takacs-gabor-a-viasat3hoz-igazolt-uj-vetelkedot-vezet.htmlGundel Takács Gábor új csatornán, teljesen új műsorral jelentkezik: a tévést ezúttal a Viasat3-on figyelhetik a nézők. TV + Sztárok--Megmutatta formás fenekét Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-megmutatta-formas-feneket-nicole-scherzinger.htmlMesés helyen pihen Nicole Scherzinger, azonban nemcsak a tájat és a meseszép partot mutatta meg követőinek, hanem azt is, milyen szexi a hátsója egy falatnyi bikiniben. TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla fürdőruhában mutatta meg kerekded idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180508-megyeri-csilla-furdoruhaban-mutatta-meg-kerekded-idomait-nyaralas.htmlMegyeri Csilla egy tavalyi nyaralós fotót osztott meg a közösségi oldalán, amelyen egy fekete fürdőruhát visel. TV + Sztárok--Nagy Feró elárulta, hogy a konyhában fogant a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-nagy-fero-elarulta-hogy-a-konyhaban-fogant-a-fia.htmlNagy Feró kendőzetlenül mesélt arról, hogyan is fogant meg annak idején egyik fia. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAurelio szerelme bejegyzésben osztotta ki Nádai Anikóthttp://www.life.hu/sztarok/20180508-aurelio-szerelme-bejegyzesben-osztotta-ki-nadai-anikot.htmlNem tudni, mi borította ki Aurelo kedvesét annyira, hogy Facebook-bejegyzésben kiabáljon kígyót-békát Nádai Anikóra, mindenesetre megtette. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.