Hosszú Katinka júniusban újra a versenyez

Forrás: MTI/Illyés Tibor
Forrás: MTI/Illyés Tibor -
úszás Tokio Hosszú Katinka verseny olimpia sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év eleji kihagyás után júniusban újra rajtkőre áll Hosszú Katinka. Azt mondja, rájött, mennyire fontos számára az úszás, és bár nincs már sok ideje úszóként, ezt szeretné kiélvezni. 

"A kihagyás ellenére szokatlanul gyorsan visszaálltam. Úgy érzem, jó formában vagyok. Ha minden a tervek szerint alakul, jöhet az Európa-bajnokság, a budapesti Világkupa, jövőre a világbajnokság és utána Tokió" - idézte hosszú Katinka szavait a Bors, aki már júniusban újra a medencében lesz, első versenye a Mare Nostrum.

Hosszú Katinka júniusban újra versenyez Forrás: MTI/Illyés Tibor

Azt mondja, a pihenőidőszak alatt több ideje maradt olvasásra, a szüleire és a barátaira.

"Próbálom élvezni, és bár tudom, már nincs sok időm az úszásban, de azt a rövid időszakot szeretném kiélvezni. Mert ez az időszak arra jó volt, hogy ráébresztett, mennyire szeretek úszni" - mondta Hosszú Katinka, aki Shane Tusuppal megcélozza a tokiói olimpiát.

Várkonyi Andrea színésznő küzdelméről vallott kollégájahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-varkonyi-andrea-szineszno-kuzdelmerol-vallott-kollegaja.htmlHosszan tartó betegség után távozott az élők sorából Várkonyi András, vagyis a Barátok közt Vili bácsijának lánya. Utolsó hónapjairól és küzdelméről kollégája vallott.TV + SztárokOrigoGömbölyödő pocakkal pózolt DJ Seherezádé: rajongói azt hitték, kisbabát várhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-gombolyodo-pocakkal-pozolt-dj-seherezade-rajongoi-azt-hittek-kisbabat-var.htmlRengeteg rajongója gratulált DJ Seherezádénak a babához azután, hogy a lemezlovas feltöltött egy pocakos fotót. De vajon tényleg érkezik a trónörökös? TV + Sztárok--Tóth Andinak egymilliót ajánlott a szexért az egyik rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-toth-andinak-egymilliot-ajanlott-a-szexert-az-egyik-rajongoja.htmlA 19 éves dögös énekesnő rengeteg pikáns üzenetet kap, sokan ajánlatot is tesznek neki: egyik rajongója egymilliót fizetne neki a szexért. TV + Sztárok--Ashley Graham lógó melleit mutogatta Instavideójában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-ashley-graham-logo-melleit-mutogatta-instavideojaban-foto.htmlAshley Graham a világ leghíresebb plus size modellje. A kerekded idomairól elhíresült sztár mindig szexi összeállításokban szerepel, kivéve most: ezúttal hatalmas, lógó melleitt lóbálta videójában. Miért?TV + Sztárok--Cinthya Dictator úgy néz ki, mint egy zombi: rajongói kiborultakhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-cinthya-dictator-ugy-nez-ki-mint-egy-zombi.htmlCinthya Dictator ismét sokkolta követői közösségi oldalán: zombivá maszkírozott fotóját töltötte fel.TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó volt menye, Pártos Csilla újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180508--partos-csilla-ujra-szerelmes.htmlPártos Csilla hosszú évek óta szingli. Mióta elváltak Pécsi Ildikó fiával, azóta egyedül neveli fiát, közben pedig exanyósával csatározik a lakás ügyében. Most azonban végre boldog lehet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.