Kulcsár Edina összeverekedett édesanyjával a buszon: videó

Forrás: Mokka -
verekedés anya Kulcsár Edina busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és édesanyja között testvéri a kapcsolat, amibe még játékos csipkelődések is belefértek. Sokszor előfordult, hogy még verekedtek is a buszon, erről Edináék a Mokkában számoltak be.

Kulcsár Edina és édesanyja nagyon jó viszonyban vannak, szinte testvéri a kapcsolatuk, és ez a kezdetektől fogva így volt. Előfordult, hogy játékból össze is verekedtek a buszon. Erről mesélt Kulcsár Edina és anyukája a Mokkában.

Kulcsár Edina és édesanyja Forrás: Mokka

nem csak otthon műveltük, hanem akár a buszon is,

„Végül mindig valamelyikünk sírt

Aurelio szerelme bejegyzésben osztotta ki Nádai Anikóthttp://www.life.hu/sztarok/20180508-aurelio-szerelme-bejegyzesben-osztotta-ki-nadai-anikot.htmlNem tudni, mi borította ki Aurelo kedvesét annyira, hogy Facebook-bejegyzésben kiabáljon kígyót-békát Nádai Anikóra, mindenesetre megtette. TV + SztárokOrigoPalya Bea megszólalt a válásáról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-palya-bea-megszolalt-a-valasarol-video.htmlPalya Bea nyolc hónapja nem adott interjút, de Tatár Csillával kivételt tett: válásáról és új albumáról beszélt, melyek szorosan kapcsolódnak egymáshoz. TV + Sztárok--Csősz Boglárka luxusfeleség az első ember akar lenni a Marsonhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-csosz-boglarka-luxusfeleseg-az-elso-ember-akar-lenni-a-marson.htmlA Feleségek luxuskivitelben előző adásában a feleségek egy része Dél-Afrikába utazott, ahol Csősz Boglárka meglepő terveiről mesélt. Elmondta: imádja a levegőt és a repülést, szeretne az első ember lenni a Marson. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHosszú Katinka júniusban újra a versenyezhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-hosszu-katinka-juniusban-ujra-a-versenyez.htmlAz év eleji kihagyás után júniusban újra rajtkőre áll Hosszú Katinka. Azt mondja, rájött, mennyire fontos számára az úszás, és bár nincs már sok ideje úszóként, ezt szeretné kiélvezni. TV + Sztárok--Édesanyja megszólalt a Meghan Markle-t érő rasszista támadásokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-edesanyja-megszolalt-a-meghan-marklet-ero-rasszista-tamadasokrol.htmlMeghan Markle édesanyja lánya problémáit osztotta meg Oprah-val. Bennfentesek szerint a beszélgetés középpontjában a rasszista támadások álltak. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea színésznő küzdelméről vallott kollégájahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-varkonyi-andrea-szineszno-kuzdelmerol-vallott-kollegaja.htmlHosszan tartó betegség után távozott az élők sorából Várkonyi András, vagyis a Barátok közt Vili bácsijának lánya. Utolsó hónapjairól és küzdelméről kollégája vallott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.