Kulcsár Edina és édesanyja között testvéri a kapcsolat, amibe még játékos csipkelődések is belefértek. Sokszor előfordult, hogy még verekedtek is a buszon, erről Edináék a Mokkában számoltak be.

Kulcsár Edina és édesanyja nagyon jó viszonyban vannak, szinte testvéri a kapcsolatuk, és ez a kezdetektől fogva így volt. Előfordult, hogy játékból össze is verekedtek a buszon. Erről mesélt Kulcsár Edina és anyukája a Mokkában.

Kulcsár Edina és édesanyjaForrás: Mokka

„Amikor kicsi voltam, engem elég sokszor bántalmaztak a fiúk az iskolába első, második osztályban, és úgy gondoltam, hogy Edinát arra fogom nevelni, hogy vele ez nem történjen meg. Elkezdtem vele úgymond verekedni, és azt mondtam neki, hogy akárhány intőt hozhat az iskolából, ha ő bárkivel verekszik, az engem nem érdekel. És ezt nem csak otthon műveltük, hanem akár a buszon is, amikor mentünk, vittük őt táncolni" – mesélte a Mokkában Edina anyukája, a modell pedig hozzátette, hogy természetesen ezek játékos verekedések voltak, de volt, hogy kissé elfajult a dolog. „Végül mindig valamelyikünk sírt" - árulta még el Edina.