Autóbalesetet szenvedett Calvin Harris és barátnője, Aarika Wolf. Ők nem sérültek meg, de a másik autóban ülők igen.

A hétvégén szenvedett autóbalesetet Calvin Harris és barátnője, Aarika Wolf. Egy szemtanú számolt be a körülményekről, elmondása szerint a DJ barátnője vezetett, amikor hirtelen egy fehér autó bevágott eléjük. A lemezlovas barátnője már nem tudott lefékezni, így belement az eléjük kerülő autóba.

Calvin Harris megint balesetezettForrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Természetesen kihívták a rendőröket a helyszínre, akik elvégezték a helyszínelést. Calvin és Aarika nem sérültek meg, a másik autóban ülő 2 lány viszont igen, és állítólag azért panaszkodtak, mert sem a DJ, sem a barátnője nem kérdezték meg, hogy vannak, a fájdalmaik miatt pedig feljelentést fontolgatnak. A DJ-hez közel álló bennfentes szerint viszont nem kétséges, hogy kinek a hibájából történt a baleset, hiszen a fehér autó bevágott Calvinék elé - írja a TMZ.

Nem ez az első balesete a DJ-nek
Két ével ezelőtt, szintén májusban szenvedett autóbalesetet Calvin Harris. A Los Angeles-i reptér felé tartott a DJ, amikor autójába ütközött egy fiatal sofőr Calvin szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, de sokkal rosszabbul is járhatott volna. Nézd meg a helyszínen készült fotókat itt!