Több mint 50 fokot mértek Pakisztánban, megdőlt a melegrekord

Forrás: Dreamstime -
meleg tavasz Nyár forróság Pakisztán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még soha nem volt ilyen forró április nap a Földön, így Pakisztánban megdőlt a melegrekord, 50,2 fokot mértek Nawabshah-ban. 

Idén szokatlanul forró áprilisban volt részünk, ám közel sem annyira, mint a Pakisztában található Nawabshah lakóinak - írja az Independent.

Az itt élők ugyanis április 30-án 50,2 fokban indultak dolgozni. Ilyen meleget a Földön még soha nem mértek áprilisban, így rekord született. Az itt élők ugyan hozzászokhattak már a forrósághoz, ám az évnek ebben a szakában még ők sem számítottak ilyen melegre.

Pakisztánt elöntötte a forróság Forrás: Dreamstime

A 3 éves Freya Mason tudományos kísérletekkel lett Youtube-sztárhttp://www.life.hu/news/20180509-a-3-eves-freya-mason-tudomanyos-kiserletekkel-lett-youtubesztar.htmlA hároméves Freya Mason tudományos kísérletekkel szerzi magának és Youtube-csatornájának a követőket. A hihetetlenül aranyos lány egyébként egy normális gyerek, aki rajong a tudományokért. News--Felhőszakadás, heves zivatar jöhet órákon belülhttp://www.life.hu/news/20180509-felhoszakadas-heves-zivatar-johet-orakon-belul.htmlHeves zivatarokra és felhőszakadásra figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoHidegcsepp vonul át az ország feletthttp://www.life.hu/news/20180509-hidegcsepp-vonul-at-az-orszag-felett-idojaras.htmlFolytatódik a záporos-zivataros időjárás, de lehűlésre nem kell számítani. NewsThinkstockA Fertő tavi gyilkosság elkövetője, Alfred U. egy szadista volt: rengeteget ült börtönben (18+)http://www.life.hu/news/20180509-a-ferto-tavi-gylkossag-elkovetoje-alfred-u-egy-szadista-volt-rengeteget-ult-bortonben.htmlA Fertő tavi gyilkosságot elkövető Alfred U. brutális kegyetlenségeket tett a múltban. szinte az egész életét börtönben töltötte, erőszak, kínzás, és egyéb borzalmak miatt. News--Heves zivatarokkal jön az erős szél: ilyen lesz a következő napok időjárásahttp://www.life.hu/news/20180509-heves-zivatarokkal-jon-az-eros-szel-ilyen-lesz-a-kovetkezo-napok-idojarasa.htmlA következő napokban többször is bőrig ázhatunk. News--Felhőszakadásra, jégesőre figyelmeztet Németh Lajoshttp://www.life.hu/news/20180508-felhoszakadasra-jegesore-figyelmeztet-nemeth-lajos.htmlAki ma útnak indul, mindenképp vigyen magával esernyőt: erre figyelmeztet Németh Lajos. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.