Bikinire vetkőzött Nagyváradi Nelli, azaz ÉNB Karola: fotó

Forrás: Instagram/Nagyváradi Nelli -
ÉNB Karola szexi Nagyváradi Nelli Éjjel-nappal Budapest bikini tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bikiniben mutatta meg formás idomait az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Nagyváradi Nelli.

A korábban az X-Faktorban is próbálkozó Nagyváradi Nelli ezúttal a közösségi oldalán mutatta meg formás idomait és tetovált testét.

Az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban Karolát alakító szépség bikinis fotója rengeteg lájkot és pozitív kommentet kapott, volt olyan követője, aki még házassági ajánlattal is megkereste és azt ígérte, 3 napig tartó lagzijuk lesz, ha igent mond neki.

: @lady.moli.trend

Nelli Nagyvaradi (@nelli_nagyvaradi) által megosztott bejegyzés,

Michael Schumacher lánya, Gina Maria Schumacher nyilatkozott apjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-michael-schumacher-lanya-gina-maria-schumacher-nyilatkozott-apjarol.htmlMichael Schumacher lánya, Gina nem rejtőzik el a világ elől, többször is adott már interjút, ahogy most is. Természetesen az apjáról is beszélt. TV + Sztárok--Völgyi Zsuzsi sokat lógott az iskolábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-volgyi-zsuzsi-sokat-logott-az-iskolabol-edesanya.htmlKiderült, Völgyi Zsuzsi diákként rengeteget lógott az iskolából, de édesanyja sokszor falazott neki. TV + SztárokOrigoMádai Vivien már megmártózott a Balatonbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-madai-vivien-mar-megmartozott-a-balatonban.htmlKihasználta a napos, meleg időt Mádai Vivien, aki piros bikinit húzott és úgy döntött, megmártózik a Balatonban. TV + Sztárok--Janza Kata és 22 évvel fiatalabb szerelme, Pesák Ádám kibékültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-janza-kata-es-22-evvel-fiatalabb-szerelme-pesak-adam-kibekultek.htmlJanza Kata és fiatalabb szerelme, Pesák Ádám a hírek szerint újra összejöttek: nem tudtak ellenállni a vonzalomnak.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia a közelgő esküvőjéről beszélt: nyugtatókat kell majd bevennie a nagy naponhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-liptai-claudia-a-kozelgo-eskuvojerol-beszelt-nyugtatokat-kell-majd-bevennie-a-nagy-napon.htmlHamarosan itt van Liptai Claudia esküvője, és ahogy az lenni szokott, az időpont közeledtével egyre izgatottabb az ara. Saját bevallása szerint a nagy napon sem lesz ez másképp, szerinte négy nyugtatót kell majd bevennie. TV + SztárokOrigoFeneket villantott az 59 éves Madonna: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-feneket-villantott-az-59-eves-madonna-video.htmlAz 59 éves Madonna az Instagram-oldalán villantotta meg fenekét, ami még ma is igen formás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.