Pápai Joci intim titkot árult el a magánéletéről: bár egyelőre külön ágyban alszanak a feleségével, ősztől lehet, hogy újra együtt tölthetik az éjszakákat is.

Alaposan felfordult Pápai Joci élete azután, hogy tavaly kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra. Részt vett a Sztárban sztár című műsorban, most pedig újra hétről hétre feltűnik a tévéképernyőn A Nagy Duett című műsor zsűritagjaként.

A munka mellett azért igyekszik minél több időt tölteni feleségével, Anitával és két gyermekével.

Mi igazából négyesben tudunk kikapcsolódni. Nagyon ritka, hogy leadjuk a srácokat, de olyankor is pár óra után azon kapjuk magunkat, hogy róluk beszélünk, hiányoljuk őket. Villanyoltás után persze, igyekszünk mindennap időt szakítani Anitával egymásra. Igaz, külön hálószobában alszunk, amióta a fiunk megszületett, mert csak a feleségemmel tud elaludni" – árulta el a BEST magazinnak.

Pápai Joci végre együtt alhat a feleségévelFotó: Hirling Bálint - Origo

Fiuk, Zalán szeptembertől iskolás lesz, így épp itt lesz az ideje annak, hogy a gyerek egyedül aludjon, így a házaspár végre újra együtt tölthetné az éjszakákat.

Harcolunk a feleségemmel, hogy visszakapjuk a régi életünket. Még nem nyertünk, de nem adjuk fel... Így talán lesz pár hónapunk, amikor újra egyszerre alhatunk el."