Sztárok, akik büszkén vállalják biszexualitásukat: Gillian Andersontól Amber Rose-ig

Anna Paquin Shailene Woodley Gillian Anderson Amber Rose Drew Barrymore biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak sztárok, akik szeretik a magánéletüket titokban tartani, mások viszont éppen az ellenkezőjét csinálják: bátran kiteregetik még a szexuális irányultságukat is azért, hogy ezzel másokat is támogassanak. Amber Rose, Drew Barrymore és Gillian Anderson is büszkén vállalták biszexualitásukat.

Anna Paquin

Anna Paquin Forrás: AFP/2011 Getty Images/Kevin Winter

A True Blood – Inni és élni hagyni sorozat sztárja sem rejtőzködött el, a bevállalós színésznő az extrém jelenetei mellett azt is a legnagyobb természetességgel vállalta, hogy biszexuális. Szerinte ez „nem a döntés hiánya”, és még a házassága és gyermekei születése után is azt nyilatkozta, hogy továbbra is vonzódik a nőkhöz, ez nem változott, ám a férjével monogám kapcsolatban élnek.

Amber Rose

Amber Rose Forrás: Instagram / Amber Rose

A botrányhősnőtől talán már elvárás is, hogy legyen kissé extrémebb a szexuális élete. Amber Rose, - aki leginkább melleivel és fenekével hódít – természetesen büszkén vállalja, hogy ő mind a nőkkel, mind a férfiakkal rendkívül élvezi a szexuális együttlétet. „Nagyon nyitott vagyok. Tudok szeretni nőt is, és férfit is" – mondta egyszer a modell.

Drew Barrymore

Drew Barrymore Forrás: citizenside.com/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

A díjnyertes színésznő nem mondható prűdnek, büszkén és nyíltan vállalja, hogy őt bizony szexuálisan nagyon is vonzzák a nők. Először 2003-ban beszélt erről. „Szeretem-e a nőket szexuális értelemben? Igen. Én mindig biszexuálisként tekintettem magamra. Szeretem a női testet. Szerintem két nő nagyon gyönyörű együtt, ahogy egy nő és egy férfi is az. Egy nővel lenni olyan, mintha felfedeznéd a saját tested, csak valaki más által" – mondta a színésznő.

Gillian Anderson

Gillian Anderson Forrás: Getty Images

Gillian Leigh Anderson Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, televíziós műsorvezető. Legismertebb szerepe Dana Scully különleges ügynök az X-akták-ban, és habár emiatt mindenki ismeri, magánéletéről keveset tudni, azt viszont büszkén vállalja, hogy leszbikus. „Komoly kapcsolatban voltam egy lánnyal még a középiskolában elég hosszú ideig" – mondta egy interjúban a színésznő, aki ettől még a fiúkat is kedveli.

Shailene Woodley

Shailene Woodley Forrás: Freeman Film

A 26 éves amerikai színésznőt a Csillagainkban a hiba című film főszerepének köszönhetően ismerhette meg a világ, a fiatal sztár pedig már a kezdetektől vállalja, hogy nem tesz különbséget férfiak és nők között főleg, ha a szerelemről van szó. Shailene leszögezte, ő az emberbe szeret bele. „Én emberekbe szeretek bele az alapján, hogy milyenek, nem pedig az alapján, hogy mit tesznek, vagy milyen neműek" – vallotta be a színésznő.

Harry herceg tanulhat Vilmos eksüvő előtti nagy hibájából: ezt rontotta el a herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180511-harry-herceg-tanulhat-vilmos-eksuvo-elotti-nagy-hibajabol-ezt-rontotta-el-a-herceg.htmlVilmos herceg hatalmas hibát követett el a saját esküvője előtt, reméljük Harry herceg tanul ebből a baklövésből, és nem követi el ő is. TV + Sztárok--Yvonne Dederick még mindig nem dolgozta fel anyja haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180511-yvonne-dederick-meg-mindig-nem-dolgozta-fel-anyja-halalat.htmlNem volt egyszerű a csúcsra kerülni Yvonne Dedericknek, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének. Művész édesanyja példájából okulva az üzleti világban próbált szerencsét, az ő korai halálát azonban még mindig nem dolgozta fel. TV + Sztárok--Már Londonban van Meghan Markle édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180511-mar-londonban-van-meghan-markle-edesanyja-eskuvo.htmlA hírek szerint megérkezett Nagy-Britanniába Meghan Markle édesanyja, hogy még az esküvő előtt találkozzon II. Erzsébet királynővel. TV + Sztárok--Árpa Attila honosította meg a valóságshow-kat itthon, a mai napig rühelli őkethttp://www.life.hu/sztarok/20180511-arpa-attila-honositotta-meg-a-valosagshowkat-itthon-a-mai-napig-ruhelli-oket.htmlA valóság- és kibeszélőshow magyarországi meghonosítójának tartják Árpa Attilát, ő aztonban őszintén vallott a műsortípusokhoz fűződő viszonyáról. Azt mondja: a mai napig szégyelli ezeket. TV + Sztárok--Luxus Yvonne lánya, Cathrine önkifejezésnek tartja, ha megmutatja melleithttp://www.life.hu/sztarok/20180511-luxus-yvonne-lanya-cathrine-onkifejezesnek-tartja-ha-megmutatja-melleit.htmlYvonne Dederick és lánya, Catherine a Feleségek luxuskivitelben adásaiban is többször vitatkoztak már azon, hogy a Mardoll néven rappelő lánynak mennyire kell eltakarnia testét, különösen dekoltázást. Cathrine azonban ezt az önkifejezés egyik formájának tartja. TV + Sztárok--Ő Katalin hercegné kiköpött mása: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-o-katalin-hercegne-kikopott-masa-fotok.htmlHeidi Agan nem csak azért szerencsés, mert a megszólalásig hasonlít Katalin hercegnére, hanem azért is, mert ezzel egy halom pénzt is keres. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.