Vannak sztárok, akik szeretik a magánéletüket titokban tartani, mások viszont éppen az ellenkezőjét csinálják: bátran kiteregetik még a szexuális irányultságukat is azért, hogy ezzel másokat is támogassanak. Amber Rose, Drew Barrymore és Gillian Anderson is büszkén vállalták biszexualitásukat.

Anna Paquin

Anna PaquinForrás: AFP/2011 Getty Images/Kevin Winter

A True Blood – Inni és élni hagyni sorozat sztárja sem rejtőzködött el, a bevállalós színésznő az extrém jelenetei mellett azt is a legnagyobb természetességgel vállalta, hogy biszexuális. Szerinte ez „nem a döntés hiánya”, és még a házassága és gyermekei születése után is azt nyilatkozta, hogy továbbra is vonzódik a nőkhöz, ez nem változott, ám a férjével monogám kapcsolatban élnek.

Amber Rose

Amber RoseForrás: Instagram / Amber Rose

A botrányhősnőtől talán már elvárás is, hogy legyen kissé extrémebb a szexuális élete. Amber Rose, - aki leginkább melleivel és fenekével hódít – természetesen büszkén vállalja, hogy ő mind a nőkkel, mind a férfiakkal rendkívül élvezi a szexuális együttlétet. „Nagyon nyitott vagyok. Tudok szeretni nőt is, és férfit is" – mondta egyszer a modell.

Drew Barrymore

Drew BarrymoreForrás: citizenside.com/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

A díjnyertes színésznő nem mondható prűdnek, büszkén és nyíltan vállalja, hogy őt bizony szexuálisan nagyon is vonzzák a nők. Először 2003-ban beszélt erről. „Szeretem-e a nőket szexuális értelemben? Igen. Én mindig biszexuálisként tekintettem magamra. Szeretem a női testet. Szerintem két nő nagyon gyönyörű együtt, ahogy egy nő és egy férfi is az. Egy nővel lenni olyan, mintha felfedeznéd a saját tested, csak valaki más által" – mondta a színésznő.

Gillian Anderson

Gillian AndersonForrás: Getty Images

Gillian Leigh Anderson Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, televíziós műsorvezető. Legismertebb szerepe Dana Scully különleges ügynök az X-akták-ban, és habár emiatt mindenki ismeri, magánéletéről keveset tudni, azt viszont büszkén vállalja, hogy leszbikus. „Komoly kapcsolatban voltam egy lánnyal még a középiskolában elég hosszú ideig" – mondta egy interjúban a színésznő, aki ettől még a fiúkat is kedveli.

Shailene Woodley

Shailene WoodleyForrás: Freeman Film

A 26 éves amerikai színésznőt a Csillagainkban a hiba című film főszerepének köszönhetően ismerhette meg a világ, a fiatal sztár pedig már a kezdetektől vállalja, hogy nem tesz különbséget férfiak és nők között főleg, ha a szerelemről van szó. Shailene leszögezte, ő az emberbe szeret bele. „Én emberekbe szeretek bele az alapján, hogy milyenek, nem pedig az alapján, hogy mit tesznek, vagy milyen neműek" – vallotta be a színésznő.