Élősködőnek titulálta Bochkor Gábort egyik hallgatója az Önindító című reggeli rádióműsorban. A műsorvezető nem hagyta magát, beolvasott a hallgatónak. 

A Music FM Önindító című műsorában pénteken az ügyintézés gyorsasága volt a téma, melyhez egy Amerikában élő magyar is hozzászólt. Azt mondta, ott a legjobb hivatalos ügyeket inézni, mire Bochkor Gábor műsorvezető viccesen megjegyezte: akkor odaköltözik. 

A műsort a Ripost szemlézte. Egy dühös hallgató azonnal sms-t küldött a stúdióba, amelyet fel is olvastak: "Ezen az országon élősködsz harminc éve! Luxusautó, luxusházak, és még neked áll feljebb?"

Bochkor Gábor nem hagyta magátForrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

A portál szerint Bochkor néhány pillanatig gondolkodott azon, hogy reagáljon-e, végül tekintet nélkül az adás élő mivoltára, kifakadt: 

"Én élősködök? Azok élősködnek, akik szándékosan nem dolgoznak, és a segélyre várnak minden hónapban. Én megdolgoztam a pénzemért, mindenért. És fizetek rendesen adót, rengeteget, hogy eltartsam azokat, akik olyanok, mint te!"  - idézte Bochkor Gábor szavait a Ripost.