szennyezettség tejtermék Nébih figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szennyezett tejtermékek miatt indított vizsgálatot a Nébih (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal). Egyes üzletláncok UHT termékeit szándékosan beszennyezhette valaki, így arra kérik a vásárlókat, hogy mielőtt megvesznek valamit, ellenőrizzék, hogy sértetlen-e a csomagolás.

Az ügyben érintett üzletláncok, a NÉBIH és a rendőrség között folyamatos a kapcsolattartás, mindent elkövetnek, hogy mihamarabb megoldják az ügyet. Konkrét céget eddig nem neveztek meg. Az érintett termékeket azonnal visszahívták a forgalomból - írja a Blikk. A NÉBIH a problémát súlyosnak ítéli. Felhvíták a fogyasztók figyelmét arra, hogy ellenőrizzék a terjetermékek csomagolásásnak épségét, és csak utána vegyék meg, vagy fogyasszák el.

Tóth Andi csúnyán visszaszólt Tornóczky Anitánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180513-toth-andi-csunyan-visszaszolt-tornoczky-anitanak.htmlTegnap írtunk róla, hogy háború kezdődött Tóth Andi és Tornóczky Anita között. Anita a #Bochkor című műsorban véleményezte Tóth Andi nyilatkozatát, miszerint a fiatal énekesnő a tengerentúlon is szeretne karriert csinálni, hisz benne, hogy a teheségét ott is elismerik. TV + Sztárok--Aggódnak érte a rajongók: az ügyeletről posztolt Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180513-aggodnak-erte-a-rajongok-az-ugyeletrol-posztolt-kobol-anita.htmlKöböl Anita az ügyeletről posztolt Facebook oldalára.TV + Sztárok--Eurovíziós Dalfesztivál: Izraeli győzött, az AWS 21. letthttp://www.life.hu/sztarok/20180513-eurovizios-dalfesztival-2018-izraeli-gyozott-az-aws-21-lett.htmlNetta Barzilai izraeli énekesnő nyerte Toy című dalával a 63. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Lisszabonban. A Magyarországot képviselő AWS Viszlát nyár című számával a 21. helyen végzett. TV + Sztárok--Sztárok, akik büszkén vállalják biszexualitásukat: Gillian Andersontól Amber Rose-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180511-sztarok-akik-buszken-vallaljak-biszexualitasukat-gillian-andersontol-amber-roseig.htmlVannak sztárok, akik szeretik a magánéletüket titokban tartani, mások viszont éppen az ellenkezőjét csinálják: bátran kiteregetik még a szexuális irányultságukat is azért, hogy ezzel másokat is támogassanak. Amber Rose, Drew Barrymore és Gillian Anderson is büszkén vállalták biszexualitásukat. TV + SztárokOrigoElmarad Mészáros Árpád Zsolt idei esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180512-elmarad-meszaros-arpad-zsolt-mazs-idei-eskuvoje.htmlMÁZS és kedvese, Brigi évek óta boldogságban élnek, és együtt nevelik hároméves gyermeküket- A Budapesti Operettszínház sztárja már két évvel ezelőtt megkérte 27 éves kedvese kezét, fél évvel ezelőtt úgy volt, hogy idén összeházasodnak, de idén mégsem mondják ki egymásnak a boldogító igent. TV + SztárokOrigoMihalik Enikő magyar modell 31. születésnapját ünnepeltehttp://www.life.hu/sztarok/20180512-mihalik-eniko-magyar-modell-31-szuletesnapjat-unnepelte.htmlRengetegen csodálják Mihalik Enikő gyönyörű magyar modellt, akiről szinte senki nem gondolná, hogy pénteken már 31. születésnapját ünnepelte. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.