Pintér Tibor számára nagyon fontos a külső, ezért foglalkozik annyit testével és bizony az idő múlása ellen is próbál küzdeni. Szépészeti beavatkozást tervez.

A robosztus termetéről ismert Pintér Tibor sokat foglalkozik külsejével, de van, amin az edzés nem segít. A Mokkában arról faggatták a színészt, hogy miért ilyen hiú a testére, de szóba kerültek a szépészeti beavatkozások is, amiket egyáltalán nem utasít el Tenya.

Pintér Tibor szépészeti beavatkozást tervezForrás: Pintér Tibor / Facebook

„Én nem azért vagyok annyira hiú a testemre, mert egyébként ezzel mondjuk csajozni akarnék, vagy öncélúan kitalálom, hogy a Pintér széles vállú legyen, hanem először is jó az alkatom hozzá, tehát nem kell marha sokat melóznom, luxus lenne megengedni magamnak, hogy ne törődjek vele" – kezdte Tibor, de a lovas színház miatt is fontos a jó test. Elárulta, foglalkoztatja őt az idő múlása is, ezért tervez szépészeti beavatkozást.Igen szeretnék majd. Biztos vagyok benne" – mondta Tenya, aki nem fél attól, hogy eltorzulna. „Biztos vagyok benne, hogy vannak jók, akik ezt úgy tudják megcsinálni" – tette hozzá a színész.