Pumped Gabo barátnője, Luna megmutatta formás idomait: fotó

szexi barátnő mellek Pumped Gabo szilikonmell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo barátnője, Luna közösségi oldalán egy aprócska felsőben mutatta meg kerekded idomait.

Pumped Gabo tavaly ősszel szerette el barátja, VV Soma barátnőjét, Lunát. Az újdonsült pár azóta odáig van egymásért, közös fotókat is gyakran posztolnak a közösségi oldalukra.

A szépség ezúttal egy szexi képet osztott meg magáról rajongói legnagyobb örömére. Csupán egy aprócska felső van rajta, amiben megvillantotta formás idomait. Persze a követői elhalmozták őt bókokkal.

Valaki aziránt érdeklődött, hogy hogyan lehetnek ekkora mellei, Luna pedig nem volt rest válaszolni, bevallotta neki, hogy „sajnos nem eredeti".

Liptai Claudia testére simuló piros ruhában vezette A Nagy Duett műsorát: fotó http://www.life.hu/sztarok/20180514-liptai-claudia-testere-simulo-piros-ruhaban-vezette-a-nagy-duett-musorat-foto.htmlLiptai Claudia ismét megújultan vezette A Nagy Duettet: ezúttal talpig pirosba öltöztették. TV + SztárokOrigoWolf Kati és Fodor Rajmund búcsúzott A Nagy Duett-től: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-wolf-kati-es-fodor-rajmund-bucsuzott-a-nagy-duett-tol.htmlÚjabb párosnak kellett búcsúznia A Nagy Duett-től, a nézők azonban döntöttek és egyértelműen kiderült, kiket szeretnének még látni vasárnap esténként, és kiket nem. TV + SztárokOrigoGwyneth Paltrow meztelenül, terhespocakkal pózolt fotóján az Instragramonhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-gwyneth-paltrow-meztelenul-terhespocakkal-pozolt-fotojan.htmlGwyneth Paltrow az amerikai anyák napján terhespocakjával nosztalgiázott. TV + Sztárok--Várkonyi András, a Barátok közt sztárja először mesélt lánya, Várkonyi Andrea elvesztésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-varkonyi-andras-sztarja-eloszor-meselt-lanya-elveszteserol.htmlVárkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija gyászol: elhunyt szintén színészként dolgozó lánya, Várkonyi Andrea. A sztár először mutatkozott nyilvános eseményen és mesélt a tragédiáról. TV + Sztárok--Eurovízió 2018: így mondott köszönetet Netta, az izraeli győzteshttp://www.life.hu/sztarok/20180513-eurovizio-2018-igy-mondott-koszonetet-netta-az-izraeli-gyoztes.htmlA 63. Eurovíziós Dalfesztivált a portugál fővárosban, Lisszabonban rendezték meg, ahol stábunk is jelen volt. A versenyt az izraeliek 25 éves énekesnője, Netta Barzilai nyerte, aki a női egyenjogúságról énekelt. Íme, az énekesnő köszönőbeszéde. TV + Sztárok--Megszólalt az énekesnő, SuRie, akinek tönkretették az előadását az Eurovíziónhttp://www.life.hu/sztarok/20180513-megszolalt-az-enekesno-surie-akinek-tonkretettek-az-eloadasat-az-eurovizion.htmlMegszólalt a brit énekesnő, SuRie azután, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében előadás közben kikapta a kezéből a mikrofont egy rendzavaró. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.