Yvonne Dederickről sok minden kiderül a Feleségek luxuskivitelben című műsorból, de magánélete nagy része még így is titok marad. Most azonban felfedett egy-két részletet a luxusfeleség, így derült ki, hogy első házassága nem szerelemből történt.

A Feleségek luxuskivitelbenből már mindenki ismerheti az üzletasszonyt, Yovonne Dedericket, de életéről nem sok minden derül ki a műsorból, pedig meglehetősen mozgalmas volt a gyerekkora, de kamaszként sem unatkozott. Édesanyja magyar, édesapja pedig brazil, ők annak idején Bulgáriában találkoztak és szerettek egymásba. A férfi sokat utazott, a többi között Németországban is éltek, de a szülőknek be kellett látniuk, hogy a házasság nem működik, ahogy Yvonne első házassága sem volt az igazi. Fiatalként Amerikában élt, ott házasodott meg először, de nem szerelemből.

Yvonne Dederick nem szerelemből házasodottFotó: Szabó Gábor - Origo

„Egy rövid ideig Floridában voltam, onnan mentem át Kentuckyba és nagyon korán férjhez mentem. De ez egy ilyen 'megszököm otthonról elmegyek a cirkuszba'- szerű történet volt, nem romantikus dolog és akkor sem éreztem annak, nem szerelemből mentem férjhez. Férjhez mentem, de aztán amikor a házasságban éltem és körülvett ez a mizéria, – mert nem volt jó kapcsolat -, akkor ez ellen úgy védekeztem, hogy hullára tanultam magam, mellette pedig dolgoztam. 15 éves korom óta eltartottam magam, aztán kaptam ösztöndíjat, kitűnő tanuló voltam, mellette mindenféle munkát elvállaltam. Voltam bébiszitter, pincérnő, takarítottam, vagy ami jött. Pláne akkor ott olyan volt a helyzet Kentuckyban délen, hogy sok volt a munkanélküli. Az jó tapasztalat volt, mert nagyon egyszerű emberek között éltem, olyanok, akik lakókocsi parkban laktak. Onnan voltak a lányok a gimimben, igazi csupaszív emberek, de egy európai intellektuel család, amiben itthon felnőttem egészen más hátteret ad. Sokan talán bunkóknak tartották volna őket, de mindig ott álltak mellettem, felkaroltak, noha fura bogár voltam számukra" - mondta a Nők Lapjának Yovonne.