Yvonne Dederick nem szerelemből ment férjhez

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
házasság Yvonne Dederick szerelem Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yvonne Dederickről sok minden kiderül a Feleségek luxuskivitelben című műsorból, de magánélete nagy része még így is titok marad. Most azonban felfedett egy-két részletet a luxusfeleség, így derült ki, hogy első házassága nem szerelemből történt.

A Feleségek luxuskivitelbenből már mindenki ismerheti az üzletasszonyt, Yovonne Dedericket, de életéről nem sok minden derül ki a műsorból, pedig meglehetősen mozgalmas volt a gyerekkora, de kamaszként sem unatkozott. Édesanyja magyar, édesapja pedig brazil, ők annak idején Bulgáriában találkoztak és szerettek egymásba. A férfi sokat utazott, a többi között Németországban is éltek, de a szülőknek be kellett látniuk, hogy a házasság nem működik, ahogy Yvonne első házassága sem volt az igazi. Fiatalként Amerikában élt, ott házasodott meg először, de nem szerelemből.

Yvonne Dederick nem szerelemből házasodott Fotó: Szabó Gábor - Origo

mert nem volt jó kapcsolat -,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.