Janza Kata és fiatalabb szerelme viharos szakításuk után újra összejöttek, ezt a színésznő is megerősítette, és azt is elárulta, mivel próbálják megmenteni a kapcsolatukat. 

Janza Kata Facebook-oldalán jelentette be, hogy ő és fiatalabb szerelme szakítottak. Március végén egy posztban tudatta erről a rajongóit, ám alig két hónappal később kiderült, hogy a színésznő és Pesák Ádám ismét együtt vannak. Eddig a pár egyik tagja sem erősítette meg a híresztelést, de Janza Kata most elárulta, valóban összejöttek, és arról is beszélt, hogyan próbálják megmenteni kapcsolatukat.

Janza Kata és Pesák Ádám elutaztakForrás: Mokka

"Az elmúlt hetek sem Ádám, sem az én számomra nem voltak könnyűek. Nagyon sok őszinte és mély beszélgetés vezetett odáig, ahol most tartunk. Újra nyitott szívvel tudunk egymás felé fordulni, és mindketten azt érezzük, talán adhatunk egy új esélyt a kapcsolatunknak. Minden nagyon törékeny most körülöttünk, nem tudom megmondani, mit hoz a jövő, a jelent szeretnénk megélni. Minden nekünk szurkolónak köszönjük, hogy velünk vannak, köszönjük a számtalan kedves üzenetet, de továbbra is a lehető legféltettebb magánéletként kezelnénk kettőnk kapcsolatát, azaz a ránk tartozó dolgokat szeretnénk kettőnk közt megőrizni. Ehhez kérjük a kedves újságírók megértését is" - mondta a Ripostnak Janza Kata. A lap értesülései szerint a szerelmesek el is utaztak, hogy legalább néhány napig csak egymásra tudjanak koncentrálni.